Ahojte, mate tu, prosim, niektora rolety den a noc od zaluzieweb? Nejaku dlhsiu dobu, ze ci ste spokojne s kvalitou tych zakladnych? Co sa vesaju na okno(ano, viem, ze ho uplne neotvorim). Ano, viem, ze od firmy su kvalitnejsie ale to je pre mna nerealne. Pripadne iny lacny predajca, od ktoreho ste aj po case spokojne? A nelutujete vymenu za klasicke zaluzie? Pride Vam, ze su aj lepsie, co sa tyka zadrzania tepla v porovnani s klasickymi zaluziami? Dakujem.
Skus pozriet firmu rolson, zaluzie sa montuju priamo na okno, cize mozes aj otvorit.
Mam, s tej stranky, a su v pohode.. v izbach mam menej tepla nekuri to ako hlinik
Ja mam od nich zaluzie aj od merkury v druhej izbe som spokojna. V spalni mam aj zatemnovacie zavesy a v kuchyni kde mam tie druhe od zaluzieweb mam len na mensom okne na balkonovych mam elektricke vonkajsie jedine tie zadrzuju teplo
@alex7584 rok, asi uz 4x som ich utierala mokrou avivazovou handrou a nic im nieje ani od slnka nemaju defekt a to na tmave hnede prazi od obeda do zapadu cele leto. Mam mauricius tou latkou som spokojna, mama má bahami tie už viac nekúpim, ako keby to bola 2.akost latky, mozno nahoda neviem ale 3 kusy su take, ma to, že pri nich fajčí tak maju po toku rovnaky otieň aj plasty aj latka. Za tie peniaze nemam co vytknut ziadny problem zatial nebol.
Mám obyčajne rolety den a noc z Merkury Marketu.Najlepsie zadržanie tepla docielis jedine hliníkovými vonkajšími roletami.
Deň a noc rolety ti v tomto vôbec nepomozu