Ahojte kto mate rolety den a noc, realne je to lepsie ako klasicke rolety?ci normalne aj ked su horucavy to nejake teplo zachyti...dakujem🙂
je tu skupina pekné bývanie - tam sa to riešilo už niekoľko krát
@xtina1711 Máme ich v celom dome,nakoľko záclony neboli možné,lebo mám obrovské rohové okno v kuchyni a bolo by to úplne nepraktické.No a zvonku som chcela mať jednoliate,to znamená nie na každom oknu niečo iné.Mame dvojposchodový,s výkerom a balkónom.No proste voľba padla na rolety deň a noc.Máme to miesto záclon a žalúzii. Dizajn je krásny ale praktickosť no.Do.izieb kde spíme sme dali časomblack aout závesy aby sme dosiahli vyššie tienenie,najmä keď deti idú poobede spat.V jedálni kde máme obrovské okno, sú vonkajšie žalúzie lebo inak masaker.Ale najhoršie je,že ak sa látka namočî,ostane fľak. To vravím o čistej vode.A to nemáme rolety typu ala Merkury,ale normálne z firmy a sú natáčane do bubna.No za mňa by tá praktickosť mohla byť aj lepšia🫤
@xtina1711 ja mám v spálni a neľutujem. Síce je to východná strana bytu a svieti tam len ráno, ale: v lete som tam mala horúco už o siedmej ráno, do ôsmej som tam nevydržala, už som sa potila. Keďže rolety sú látkove, tak sa tak nenahrejú a nie sú ako radiátor. Po výmene žalúzií za roletu je to oveľa lepšie. Za mňa super.
Zbytocne vyhodene peniaze.
Máme ich, ale nie kvôli tomu, aby mi urobili "chlad a tmu" len výlučne kvôli tomu, že mám v kuchyni okná do ulice, tak večer by bolo úplne všetko vidno a je to krajšie, ako rolety a praktickejsue ako záclony.
To by som netvrdila, ze su to zbytocne vyhodene peniaze. Ono zalezi vo velkej miere od toho, ze aku latku, s akymi vlastnostami si vyberies na tie rolety. Poradim pozriet si Isotru, oni to maju aj uvedene na stranke vsetky tie moznosti. My mame od nich, ale inaksie tienenie.
Dakujem vam baby🙂
@xtina1711 .