Roleta na strešné okná

27. aug 2024

Ahojte,mam dilemu z roliet na stresne okno. Rozmyslam nad čiernou ale bojim sa ,ze bude priťahovať slnko cierna farba a v izbe bude horuco. Potom som este rozmyslala nad šedou ale to sa zasa bojim ze pusti moc svetla do izby. Postel mam rovno pri stresnom okne. Aké máte vy rolety farby a ste spokojní? Ďakujem

janickacrazy
27. aug 2024

My máme takú tmavo šedu, skoro čiernu, teda syn ju má v izbe a je spokojný. Práveže aj keď cez deň svieti slnko, tak si zatiahne a nemá tam tak teplo.

modro_zelena
27. aug 2024

Máme svetlo béžové a teda tma je tam ako v rohu keď sa to úplne zatiahne. Čo sa týka tepla, to je taktiež :D takze kľudne chod do svetlých farieb, pôsobia krajšie a tmu ti spravia aj svetle. Ale asi zalezi aj od značky. My mame velux.

andrea_82
27. aug 2024

My mame take, co su vnutri sede, ale z vonkajsej strany maju taku foliu odpudzujucu svetlo. Su super, perfektne zatienia.

dzupi898
4. sep 2024

Ahoj, my sme dávali tieto rolety https://www.isotra.sk/rolety-do-stresnych-okien... Predajca nám odporučil, že ktorá látka, ktorá farba je na čo dobrá. Ono máš na výber z dosť veľa možností. Za mňa odporúčam.