Dievcata, nema niektora takyto typ rolety? Zakvači sa na ram okna 🤔
@ladybug138 na balkonove dvere to zvazujem dat
@scacchi daju sa dat aj na balkonove aj terasove dvere
@marca12 zalezi od toho ako je zalozene okno.. ak ma dostatok miesta tak otvori...
A musite si to dat priamo na okno? Na stenu neviete dat roletu? zaves? Ja toto riesim v dome v kupelni, uz 5 rokov :D mam doslova vo vani okno a okrem rolety si tam nic ine neviem predstavit (lebo voda, lebo nemoze tam byt vidno, ak niekto sa sprchuje 15 cm za oknom), ale s roletou sa neotvori okno, lebo nemam vobec priestor okolo okna, tak to dali natesno, ze ledva ten ram viem umyt dookola, ani vitrazky (to su take tenke tycky, na okno, a na to sa navlecie zaclona) sa mi tam nezmestia :D
V byte sme to nemali takto na tesno, ale napr. kuchynske balkonove dvere+okno sme tamvyriesili den/noc roletami na stenu.
@marca12 tak ked mas zaclony, daj k nim nejaky krasny zaves... preco rolety?
@simca06022011 kupelnove balkonove dvere som vyriesila dala som tam specialne sklo aby nebolo vidno dovnutra
@scacchi no ja velmi nechcem okno menit... su aj nalepky na okna aby "nebolo vidno" ale velmi sa mi nepacia, plus aj ked nevidno uplne dnu, ja mam z toho taky sprosty pocit :D ale to je posledna moznos teda u nas... uz som zvonku chcela robit roletu, ale bohuzial, mame drevenen ramy, nie je to kde pripevnit aby sme to neznicili a zabralo by mi to 30cm z okna,cize tiez by to srandovne vyzeralo...
@scacchi na balkonove dvere sa daju dat aj roletky den a noc, tie sa montuju priamo na ram okna
@ladybug138 ale tie su tiez hrube, neotvoria sa tie dvere s nimi
mame takuto z jysku. da sa otvorit aj okno.
Ja mam z ikea a tiez nemozem otvorit uplne dokoran. Ale na tomto okne to nevadi, neotvaracsa casto ono si zije svoj zivot na vetracke non stop.
@simca06022011 je to v kuchyni a cast okna je nad kuch.linkou a druha cast balkonove dvere. Nad linkou by zaves nebol vhodny
@scacchi my sme to mali, ale na dverach, co potrebujes vediet?