kto ho máte prosím nechávate ho vysávať aj koberec?
a máte na ňom stále namontovanú aj časť na mopovanie s tou dvojitou nádržkou? alebo treba vždy pred mopovaním nahodiť tú časť a nádobku?
Koberce nemám ale aj keď nedávam mopovat tak tu nadrzku tam mam
Ja ho mam standartne na suchom mode s priesvitnou krabickou vtedy mu davam robit aj koberce a kupelnove rohozky.ked chcem aby umyval do detskej kde je koberec ho nepustim a rohozku prehodim cez vanu potom len prehodim krabicku za tu zbernu s nadobkou na vodu a nasadim nasadu s mopom.po umyti mop odkliknem a nadrzku prehodim za priesvitnu..nepustam ho ale umyvat casto..radsej som ked mi poriadne vsade povysava a ja uz to s mopom oblizem potom celkom rychlo...
Mame koberec s kratkym vlasom a nepouzivam ho nan. My mame macky takze to potrebujem hlbkovo povysavat a roboticky vysavac toto nespravi, takze koberce vzdy klasickym velkym, podlahy cez tyzden prebehne robot, cez vikend vysavam velkym.
Ja ho nechávam vysavat koberce, lebo ja mám iba také malé a vždy mi ich roloval, moja sestra koberec vysáva (a to aj keď zároveň mopuje), keď domopujem, umyjem tu látku, po vyschnuti to celé namontujem a nechám tak do ďalšieho vysávania