Robotický vysávač Xiaomi mi robot

tinaslukaskom
17. jún 2022

Máte niekto tento vysavac? Ste spokojne? Nie je veľmi hlučný? Ako vysava? Umýva?

barus26
17. jún 2022

@tinaslukaskom mám ho. Vysáva ok, umyva no tak asi ako každý. Povrchovú špinu zoberie ale nezatlaci. Takze treba určite aj ručne raz za čas. Mne napr cez týždeň umýva a vysáva len robot, cez víkend potom ja 😀

hilda08
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
berta100
18. jún 2022

@zoro9836 Prosím tá a vedel by si odporučiť v cenovej relácii do 350€ aby vyšiel aj na koberec /nemá vysoký vlas / a teda prešiel aj prah vysoký cca 1,6-1,8?A aby nebol hlučný ešte ,ďakujem

pukina
18. jún 2022

My mame doma vyssiu radu pro 2 a podlahy povysava super, no koberec s nizkym vlasom nam vobec nepovysava. Zmyvanie je ako sa pisalo vyssie, umyje len povrchovo, nezatlaci, cize urcite treba zmyvat aj rucne. Ale je to velky pomocnik, ovlada sa jednoducho cez appku, mozem si tam nastavit jednotlive miesta, kde chcem povysavat, nielen cely byt. Este jedna jeho nevyhoda je, ze sa obcas "strati", a zacne kreslit mapku nanovo, vtedy ho musim zastavit, appku vypnut/zapnut a spustit nanovo

tinaslukaskom
autor
18. jún 2022

Ďakujem za pomoc, takže keď sa to tak vezme tak vysavac s mopom ani je je veľmi potrebný, stačí kúpiť len čisto na vysávanie 🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz