Robotický vysávač s mopom

sabina_00
22. feb 2023

Ahojte chcela by som vyskúšať robotický vysávač s mopom.
Na začiatok by som chcela vyskúšať lacnejsi cca 200 maximálne 300€. Teda aspoň dúfam ze v takej cene sa dá zohnať dobrý vysavac. 🤞 Poprosím o vaše typy. Ideálne ak ho vlastníte a viete povedať plusy aj mínusy 🥰 ďakujem

54tinka54
22. feb 2023

@sabina_00 my máme Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White, dali sme zaňho 270e a sme s ním spokojní, robí to čo má 🙂 3izb byt povysáva za 45min, mopovač až tak nepoužívame, dlážky umývam ručne, predsa len do rôznych rohov a medzier vysávač nezájde.

fiafia
22. feb 2023

@sabina_00 tiež som NATO išla takto a kúpili sme Sencor ,bol niečo pod 200€ ale som teda spokojná ☺️

fidea
22. feb 2023

@sabina_00 zdravim, my mame xiaomi aj s mopom, ale ten mop sme iba par krat pouzili.. umyvanie je iba cistou vodou, ked je nejaka vacsia spina, tak to neumyje, samozrejme, to skor len tak zotrie od prachu a ked sa tam voda necha a nevyleje sa hned a neda nova na dalsie pouzitie, tak to strastne zatuchne a smrdia z toho podlahy.. takze to pouzivame iba ako vysavac.. na prilezitostne umytie podlah, ked sa nestiha inak, tak ok, ale nenahradi to rucne umyvanie, ani nahodou.. a trebárs vlasy u nas neberie, cize casto vysavam aj rucne..

sabina_00
autor
22. feb 2023

Ano samozrejme umývať budem zvlášť tak ako doteraz. Skôr ho chcem na také umytie povysavanie keď nebudeme doma inak si budem čistiť tak ako stále 🙂

alex5896
22. feb 2023

Xiaomi s mopom mam biely na ciernom je vidiet skor prah....cez aliexpress sa daju dokupit lacno nahradne kefky a pod. ☺️ Ma mapku urcis si miestnosti....priestory kam nema ist je v AJ ale ked to taky laik zvladne ako som ja tak asi kazdy ☺️ ale zas raz za cas treba vysat normalne ☺️

saxana000
22. feb 2023

To mopovanie je onicom..na odlozeny start nepouzitelne na flaky nepostacujuce na koberec ho vtedy tiez neposles stiahne to prach trosku akurat ale to je asi cele.pozri radsej nieco s dobrym vykonom a ked ho pustis rovno za nim pozmyvaj klasickym mopom.

janisa31
23. feb 2023

@saxana000 ja mám od Sencoru robota aj s mopom a podľa mňa je to dobré, my koberce nemáme, takže vôbec nemusím niečo také riešiť a aspoň počas týždňa nemusím ja behať s mopom a vysávačom, ale umyje zem aj za mňa, na také zmytie počas týždňa je to veľmi fajn.

sims4
24. feb 2023

@janisa31 tiež som názoru, že je to dobrá vec. Tiež nechávam mopovať, aj vysávať a keď prídeme domov, že sme vonku tak je upratané a to neni nad ten pocit.