Robotický vysávač s mopom

tinulka174
21. dec 2024

Dobrý deň,
prosím o radu ohľadne robotickeho vysávača s mopom
s ktorým ste spokojní ?
Za každú radu ďakujem.

msnesquik
21. dec 2024

@tinulka174 ja mam taky, ale mop nepouzivam, ten vysavac len taha nadobku s vodou za sebou, o nejakom umyvani sa neda hovorit..mam xiaomi roborock

vevebono
21. dec 2024

xiaomi robot vacuum x20+
Za mňa super. Každé ráno si pobeha, budíme sa do čistého. Jedine, co mi vadí, že sa tam nesmie dat saponat, aby to aj prevonalo

raffaella
21. dec 2024

Xiaomi S10+ EU. Ten mop púšťam s každým vysavanim, s výsledkom som spokojná.

tinulka174
autor
21. dec 2024

@vevebono pozerala som x10+ ale boli veľmi zle recenzie,
aplikácia len v AJ.

vevebono
21. dec 2024

@tinulka174 no mam inteligentný telefón, preklada mi to krásne

kikineska
21. dec 2024

My mame xiaomi x20+ a je dokonaly! Mali sme predtym ine modely ale tomuto sa ziaden nevyrovnal. Vysava super ale co nas este viac prekvapilo bolo to, ze veeelmi dobre mopuje. Neverili sme kym sme nevyskuali. Ma take 2 handricky na spodku a tie sa krutia a fakt to krasne vylesti, vydrhne dlazku. Bez smuh. Kupili sme aj specialny saponat od xiaomi prave do robotickych vysavacov takze aj prevonia byt. Nemame ziadne minus. Funguje u nas doma denno denne uz viac nez polroka

vevebono
22. dec 2024

@kikineska môžeš mi to odfotit prosím, ako to vyzerá? Ďakujem

mistymay33
22. dec 2024

@kikineska my mame presne ten isty, a musim uplne so vsetkym suhlasit. Mopuje prekvapivo dobre. Za tie peniaze sa naozaj oplati.

zumbulka20
22. dec 2024

@kikineska dobry den mozem vediet aky saponat? Ja mam ten isty som s nim 100% spokojna pretoze ten predtym som ani nepouzivala nakolko len tahal handricku za sebou.Tento krasne mopuje ale prvykrat pocujem ze sa da kupit konkretne nato saponat.Dakujem za info

saxana000
22. dec 2024

@vevebono saponat davam priamo na handricku nie do nadobky.

andrea2667
22. dec 2024

Rowenta x-plorer série 75 S+. Kúpila som ho nedávno v zľave počas black friday. Vysáva aj zvieraciu srsť, umýva, má senzory čiže naráža, rozoznáva povrchy, po skončení sa vráti na nabíjaciu stanicu a sám sa vyprázdni. Škoda že nevie žehliť 😂

naraliv
23. dec 2024

@vevebono môžete dať saponat určený pre robotické vysávače., Používam už vyše roka.

naraliv
23. dec 2024

@zumbulka20 dajte si do Google saponat do robotického vysávača a vyhodí vám plno.Ja používam od dearma, kupujem v Číne a dávam normálne do nádoby podľa návodu

maminkadeticiek
23. dec 2024

Mame Roborock S8.Brala som ho kvoli skvelym recenziam a veru nelutujem.Hod do googlu,fakt je super.
Super tah,vyborne mopuje.