Robotický vysávač s mopom

mey8
25. júl 2024

Dobrý deň ženičky🙂 viete mi poradiť robotický vysávač ( najlepšie podľa vlastných skúseností) ktorý by dobre vysával, a aj umýval drobné šmuhy... niekde som čítala, že existuje taký, čo vie ,,prepláchnuť" v dokastanici aj handru.. a vysypať smeti ... potrebovala by som taký čo dokáže prebehnúť väčšiu plochu ( keďže nás otvorený priestor má cca.100m2

lilienkah
25. júl 2024

Ja mám Roborock q5 a je supeer 😊 mala som xiaomi mop pro a ten sa stále strácal nebolo to dobre, tento q5 ma len obyčajnú stanicu na nabíjanie ale veľký box na prach (mám tiež plochu cca 100m2 a vysypávať ho stačí raz za pár dní no mne to nedá a vždy večer ho vysypem do koša aj keď je tam len kusok bordelu) to mopovanie je také že.. je to len mokrá handra od toho sa nedá očakávať veľa pri hocijakom vysavaci 😃 určite pozrite vyššie modely od tejto značky ako s8 atď

lenuska9999
25. júl 2024

@mey8 my máme tento https://roboticke-vysavace.heureka.sk/eta-navag... Sme veľmi spokojní. Byt máme cca 90m2 a v pohode všetko povysáva. Som s ním spokojnejšia ako s klasickým vysávačom, keďže sa mi vojde aj pod kuchynský ostrovček - tam by som sa ja s klasickým vysávačom nedostala.

kacena4
25. júl 2024

mop nie je na utieranie spiny, nakolko ti po danej necistote prejde raz neutiera ju, len ju prebehne mokrou handrickou, mop je skor na utretie podlahy od prachu co ti tam ostat po vysavani aby sa nevyril nie na utretie podlahy

mey8
autor
25. júl 2024

@lilienkah nad týmto roborock som rozmýšľala, neviem ci presne tu 8micku som aj nepozerala . A keď píšete, že aj s nižšou radou ste spokojná. Tak by to mohlo byt ok;)

mey8
autor
25. júl 2024

@lenuska9999 tak tento ETA nevyzerá zle🙂

danielockazihlavka
6. aug 2024

Roborock s8 pro ultra, už by mala byť aj vyššia rada na trhu,neviem aký je v nich rozdiel. Vysáva, umýva, podľa toho, čo si zvolím. Sám preperie handričku a vysype smeti na vrecka. Dopĺňam čistú vodu a vylievam špinavú.

katka2511
25. nov 2024

@lilienkah chcem sa spýtať, či aj s odstupom času si spokojná s Roborock q5? Rozmýšľam nad kúpou, sú teraz dobré ceny. Ďakujem

lilienkah
25. nov 2024

@katka2511 áno je super 😊 mali sme asi mesiac dozadu takú chybu že nám začal strašne pískať počas vysávania aj napriek tomu že sme ho vyčistili a namazali neprestalo to tak sme ho išli reklamovať, v predajni boli dosť zaskočení (nay) že ideme reklamovať Roborock pretože vraj tieto vysávače nikto nereklamuje 😂 nakoniec to bolo spôsobené že prach/špina sa dostala niekde hlbšie a to vydávalo ten zvuk ale to sa uz musí rozobrať poriadne na servise bežný človek čo sa tomu nerozumie to neotvorí, ale to je taká chyba že sa to môže stať hocijakemu modelu a značke

katka2511
25. nov 2024

@lilienkah ďakujem mate prosím tento

lilienkah
26. nov 2024

@katka2511 áno

katka2511
26. nov 2024

@lilienkah ďakujem