Ahojte dievčatá 🤗 chcem vás poprosiť o radu, odporúčania na kvalitný robotický vysávač s mopom, ktorý bude dosť vyťažený…
Potrebujeme to do showroomu k autám , to znamená že často tam bude drobný štrk z pneumatík , tiež sa môže stať že tam môže vytiecť brzdová kvapalina atď atď. Podlaha je tam čierna lesklá , veľké dlaždice..
Nemáme čas stále pobehovať s mopom, hlavne keď prší alebo sneží a striedajú sa tam autá..
Budem vďačná za odporúčanie🙏🏼
Robot povysava bežnú špinu v domácnosti, na hentaku podlahu skúste porozmýšľať nad niečim iným
@catrinn29 mame xiaomi s nadrzkou ale na takuto spinu to isto nieje.
@3petka presne som pozerala karcher.
Väčšinou je v showroome bežná špina, ako keď sa vojde do predajne v topánkach, ale teraz pri prehadzovaní áut sa navozilo trošku štrku a kvapkala z nich voda (roztopeným sneh). A raz sa stalo, že vytiekla brzdová z jedného auta, to by som nebola moc nadšená, keby mi to roztahalo po celej predajni 🤣🙈 musela by som ho nastaviť aby radšej nešiel pod autá. Ale ten štrk by to mohlo pobrať si myslím. Veď aj bazénové vysávače vysaju jemný štrk..
@catrinn29 pokial tam bude taky bordel po zemi,tak ziadny roboticky vysavac s mopom to nedokaze umyt aby nezanechal mastne flaky🤷♀️