Robotický vysávač s mopom

catrinn29
11. dec 2023

Ahojte dievčatá 🤗 chcem vás poprosiť o radu, odporúčania na kvalitný robotický vysávač s mopom, ktorý bude dosť vyťažený…
Potrebujeme to do showroomu k autám , to znamená že často tam bude drobný štrk z pneumatík , tiež sa môže stať že tam môže vytiecť brzdová kvapalina atď atď. Podlaha je tam čierna lesklá , veľké dlaždice..
Nemáme čas stále pobehovať s mopom, hlavne keď prší alebo sneží a striedajú sa tam autá..
Budem vďačná za odporúčanie🙏🏼

simona92101
11. dec 2023

@catrinn29 pokial tam bude taky bordel po zemi,tak ziadny roboticky vysavac s mopom to nedokaze umyt aby nezanechal mastne flaky🤷‍♀️

deniska2706
11. dec 2023

Robot povysava bežnú špinu v domácnosti, na hentaku podlahu skúste porozmýšľať nad niečim iným

msnesquik
11. dec 2023

@catrinn29 no tak to robot urcite neumyje..nas robot ma na sebe len mokru handru a to taha za sebou, o ziadnom velkom umyvani sa neda hovorit, strk tiez neviem ci by zvladol povysavat

catrinn29
autor
11. dec 2023

@msnesquik sú aj také čo majú nádržku kde si vymenia vodu , alebo v jednej časti čistú a do druhej nasaje tú špinavú čo som videla . Preto som nad tým začala uvažovať . 🤷🏻‍♀️

3petka
11. dec 2023

@catrinn29 ja mám doma karcher FC7. Myslím že by zvládol aj ten strk. Ja mám hocikedy z kočíka malú skalku a spapa ju. Mám s ním poriadene raz dva. Akurát keď už máš ísť pod niečo nižšie ako 20 cm tak to je už problém.

simona92101
11. dec 2023

@catrinn29 mame xiaomi s nadrzkou ale na takuto spinu to isto nieje.

catrinn29
autor
11. dec 2023

@3petka presne som pozerala karcher.
Väčšinou je v showroome bežná špina, ako keď sa vojde do predajne v topánkach, ale teraz pri prehadzovaní áut sa navozilo trošku štrku a kvapkala z nich voda (roztopeným sneh). A raz sa stalo, že vytiekla brzdová z jedného auta, to by som nebola moc nadšená, keby mi to roztahalo po celej predajni 🤣🙈 musela by som ho nastaviť aby radšej nešiel pod autá. Ale ten štrk by to mohlo pobrať si myslím. Veď aj bazénové vysávače vysaju jemný štrk..

3petka
12. dec 2023

@catrinn29 poberie. Mne sa stalo že som zavadila aj o káble a vcuclo ich dnu musela som ich od tial ťahať. Aj cestovinu mi zobrali tvrdú.
Akurát treba dávať prešvihnutie valčeky aby nestuchli. Poprípade mat nahradne