Prosim na ktorom type sa da priamo na vysavaci pustit tlacitko lokalne vysavanie?
Vysaje mi pod skrinou ktora je 10cm od zeme?
Dakujem
@sivana09 fakt ma to zaujima - stlacis tlacidlo a co sa stane? ako vie, ze ma ist napr. do kupelne, ked dokovacia stanica je v obyvacke? lebo jasne my tiez mame tlacidlo vdaka ktoremu zacne vysavat/ide do "domceka" ale neviem mu tam naklikat, ze chod do kupelne zmyvat 🙂 ale mozno som nieco prehliadla preto sa pytam, dakujem!
Dakujem vam velmi za odpovede.
Nejde mi vobec o apku, ta ma rozculuje, chcem jednoducho zobrať vysavac do ruky dam ho pod stol a stlacim lokalne upratania a on uprace ten 1m2.
Ked mam cas na apku, pouzijem apku.
V navode na roborococh je napisane , ak podrzim domcek 3 sekundy zacne lokalne
Upratovat. Tak preto sa pytam ci to niekto pozna pouziva.
Mala som xiaomi mop pro a ten mi pod skrine vliezol, tento je o 2mm vyssi, ak by mi roborock nevliezol nechcem ho.
na vysavaci priamo taketo nastavenie nie je - vsetko si nastavujes cez aplikaciu, pri prvom vysavani si spravi podorys resp. mapu bytu, kde mu vies nastavit rozne zony atd. a nasledne, ked chces vysavat napr. obyvacku tak bud nastavis, ze 1x tyzdenne v stredu vysavaj iba tuto cast alebo spustis manualne, kedy ty chces
neviem uplne ktore verzie uz podporovali tieto lokalne vysavania my mame S5 Max a ta to uz ma (jej predchodca napr. nema moznost oznacit si "no mop" zony preto sme sa vtedy rozhodli pre tento)
S5 Max sam ma 10 cm takze pod skrinku 10 cm sa nedostane
na tejto stranke nizsie najdes tabulku s porovnanim parametrov
https://www.roboticky-vysavac.sk/xiaomi-roboroc...