Ahojte kočky, mamina mala 60tku a chcela som jej kulit vysavač, viem ze je to drahsia investicia ale co hovorite aj na tie lacnejšie? Nemate skusenosti, rady? Nasla som viacere, aj recenzie ma, ale som neista. Dakujem za kazdy nazor. Mamina ma mačku v byte, len preto by som chcela, netreba nic extra, len na tie chlpy...
Ja mám doma dva vysávače iRobot a nedám na ne dopustiť 🙂 jeden už má 10 rokov, a druhý mám 2 roky. Nájdeš aj lacnejšie. Dosť si ľudia chvália aj xiaomi, myslím že okrem značky iRobot a Xiaomi by som iné značky ani nekupovala.
@martina28p mama ma symbo za 100, ja xiaomi za 140. To sa neda ani porovnat, aky je ten symbo oproti xiaomi smejd. Radsej par eur este priplat.
@babovka2321 ďakujem
@martina28p urcite nie lacny a ani bezne znacky ako rowenta atd... uz ked z lacnejsich, tak ozaj aspon trochu priplat a napr.xiaomi mija je tusim od 150e a do takeho bytu bohate postaci, ja mam teda vyssiu radu od xiaomi a nedam nan dopustit, potom je tu este iRobot, no tam je cena uz velmi vysoka....
My mame nieco starsie ale je to super. Zapinam kazdy druhy den a deti si zvykli.. A ja mam viac casu ma ine.
@matka1961 ja mam tiez xiaomi roborock s5 sa myslim vola, mam ho uz treti rok. Psie chlpy povysava uplne v pohode. Pustam kazdy den, niekedy aj 2x kedze mam deti, psa a chlapa 🤣🤣🤣 a ked podlahy vyzeraju ze tam nic nie je lebo sa prave povysavali, umyla som ale ked dam este raz vysavat vzdy nazbiera este dost.
Pre mna super pomocnik. Normalne by som tolko nevysavala a ten prach tam jednoducho je aj ked ho nevidis 🤷♀️
Vyskúšaj pozrieť aj Sencor, tí majú tiež dobré vysávače. My tiež máme od tej značky a slúži dobre, nebol na môj vkus ani drahý, je to fajn pomer aj ceny aj kvality a keď ešte vychytáš nejakú akciu, jak my v Planeu, tak paráda. Ono super je ozaj na také denné vysávanie, že zapneš a vybavená vec, nestarala by sa mamka o nič a toľko prachu, čo denne vysypávam akože dovidenia 😀
@marcelatje Kombinácia detí, psa a chlapa hovorí za všetko, myslím, že to veľmi dobré mnohé poznáme 😀
Mam irobot, som velmi spokojná a chlpy máme doma dosť. Krásne povysava.
@marcelatje dakujem:9
https://www.roboticky-vysavac.sk/ilife-a40
Ja mam tento 2 roky, mame psíka, 2 deti... Vysávač ide každý deň, pekne sa ide nabiť po vysávaní, zvládne,, vyliezt"na koberec" co je tiež super, dá sa naprogramovat(ja mam každý deň na 10.00 a keď prídem z prace je čisto)
Stal 210€
Ja mám Sencor nebol drahý slúži už tri roky a funguje super
@bucko555 Majú dobré a cenovo dostupné robotické vysávače, aj švagriná má od tejto značky a dobrý pomer ceny a kvality.
@wetsel Čo sa týka tej predĺženej záruky, tak mám s tým skúsenosť, ale pri telke sme si ju dávali keďže tá bola drahšia, tak v Planeu sme sa hneď aj na takúto možnosť pýtali, nie je to na škodu, keď je niečo drahšie 😉
Baby tu veľmi chválili xiaomi značku