Robotický vysávač na sucho aj mokro do 500 EUR

jazminn
29. dec 2024

Žienky doporučte mi osvedčený Vami robotický vysávač , ktorý povysáva, máme aj malé koberčeky pod stolom a potom pozmýva a hlavne s ktorým ste spokojné. Neviem síce ako to zvládnem s aplikáciami, nakoľko nie som až tak zdatná v tejto oblasti...no uvidíme....napíšte značku a rep. aj cenu....

keiko33
29. dec 2024

Mám Roborock q5 pro. Zatiaľ ho mám 2 týždne, zmývať som ho ešte nedala. Čo sa týka vysávania, za mňa super. Je inteligentný, všetko si pekne zmapuje. Mapovanie mi nastavoval bratranec. Majú doma vyššiu radu, tak už vedel čo a ako. Menšia nevýhoda že nemá slovenčinu. Jazyk mám nastavený poľštinu, takže mu rozumiem aspoň niečo. Má veľkú nádržky na smetie, takže stačí vysypať 1-2x do mesiaca. Mne ani tá stanica nechyba. Ide denne, niekedy aj 2x do dňa. Stojí 260€, mne sa podarila akcia pred vianocami 190€. Tiež som dosť pozerala recenzie a roborock je topka. Zmestí sa mi pod gauč aj nábytok, ktorý je vysoký 10cm. Takže za mňa roborock, len už si vybrať podľa toho chceš aby spĺňal.

sarandon
29. dec 2024

Xiaomi s20+. Aplikacia je blbovzdorna,neboj. Ale od mopovania si vela neslubuj u ziadneho RV.

maminkadeticiek
29. dec 2024

Roborock S8,podarilo sa mi vychytat akciu za 419.Super je

hankab
29. dec 2024

@sarandon tiez mame xiaomi, neviem ci presne tento typ a mopuje perfektne. Nezanecha ani jednu smuhu, vzdy mame vsetko ciste. Chodi po dome (cca 100m2) 3x do tyzdna a max raz za 2 mesiace prejdem cely dom parnym mopom, inak nam uplne staci robot. Nevieme si ho vynachvalit.

sarandon
29. dec 2024

@hankab my mame aj psa doma a jednoducho ta cista voda na mopovanie nestaci.

slniecko5
29. dec 2024

Xiaomi x20 mám pár dni, veľká spokojnosť. Mopovanie využívam a appku vôbec nepoužívam, ani neplánujem.

slniecko5
29. dec 2024

S20, nie x20 pardon

magg424
29. dec 2024

@jazminn tiez mame xiaomi s20+ a nam teda aj to mopovanie staci, za nas velka pomoc, moj muz je nadseny ,stale ho pusta, vzdy ked nieco dorobim v kuchyni uz aj vysava po mne

mistymay33
29. dec 2024

@jazminn https://www.tpd.sk/xiaomi-mi-robot-vacuum-x20-e...
Ja mam tento a som s nim velmi spokojna. Vysava a mopuje super. Mame psa a pustam ked odchadzam na venčenie a vratim sa do čistého bytu.

hankab
29. dec 2024

@sarandon priatel pridava do vody nejaky prostriedok v minimalnom mnozstve. Neviem presne co a viem ze by sa nemalo, ale robi to vela ludi. Aj my sme si ho povodne kupili kvoli psikom, ale nakoniec sme ich museli kvoli alergii umiestnit do vykurovanej miestnosti mimo obytneho priestoru, kde vysavac nechodi, takze ho nemame vyskusany s chlpmi.

nelka93
29. dec 2024

Mame xiaomi, cena bola okolo 200 eur. Ma aj mop, presný typ neviem

magg424
30. dec 2024

@mistymay33 my mame presne tento

cetera
31. dec 2024

@jazminn Asi polroka máme Roborock q5 pro plus. Cena bola 499e.Bývam v dome a mame dnu psa ,takže je nutné vysavat ,zmyvat aj dvakrát do dňa. Bránila som kúpe ,že načo ved mi to netreba ,ale manžel trval na tom , že ho kúpi, aby som nemusela behať s vysávačom každú chvíľu. Tak sedíme na gauči a moju robotu robí vysavac. Ma veľkú nabijaciu stanicu so sáčkom, náhradné mopy na zmyvanie som si popravde objednala z aliexpresu a sú kvalitnejšie ako ten co bol pri vysavaci v balení. Včera som si objednala nový Xiaomi X20 +EU ten má rotačné dva kruhy takže dúfam, že bude zmyvanie ešte lepšie. Ma dve boxy vo vnútri jeden na špinavú vodu a druhy na čistú. Sam sa čistí, suší, dopĺňa si sám vodu. Čiže úplne samotný. Kde v roborocku je potrebné po zmyvani vyberať nadobku na vodu ,alebo ju počas jazdy dopĺňať ak máte velky dom. Xiaomi je cena myslím tiež okolo 500. Dufam,že tie rotačné hlavice vyčistia podlahu lepsie ako len keď ťahá misku na vodu vysavac po zemi. Takýto vysavac je taky údržbovy. Raz za týždeň je potrebné i tak podlahu umyť riadne s mopom ,aspoň u nás. Možno keby nebol pes, by stačil aj ten vysavac 😃

petkapepo
2. jan 2025

Skus si pozriet tu a porovnat, kazdopadnexiaomi x20 by bola fajn volba

https://www.kupnajlepsie.sk/biela-technika/male...