Robotický vysávač, ktorý sa nezasekne v rohu

2. dec 2020

Ahojte, prosim poradte roboticky vysavac taky ktory sa nezasekne v rohu, nezasekne a kruzi na jednom meiste.. dokaze dobre povysavať aj rohy aby som nemusela po nom este ja vysavat.. dokaze vsať aj vacsie omrvinky a ciastocky, vie prejsť aj po koberci a neviem, existuje aj taky co prejde cez prah do dalsej izby? Ci vzdy ho treba dvihnut a premiestnit. Alebo taky kde sa da nastaviť nejak cez mobil miestnosť. Mala som jeden lacny ktory vobec dobre nevysaval, rohy nic, zasekol sa a kruzil na jednom mieste a pod.. takze prosim poradte ktore ste spokojne. A aby mal stetinky cize vedel si k sebe posunut spinu. Dakujwm

ona303
2. dec 2020

My máme xiaomi roborock s5. Maximálna spokojnosť

autor
2. dec 2020

A este som zabudla dodat taky ktory nehucí

autor
2. dec 2020

@ona303 ahoj a ten xiaomi ma take vlastnosti ako som pisala vyssie ? Povysava dobre aj rohy?

romanka_369
2. dec 2020

My mame xiaomi roborock s6 a tiez velka spokojnost👍.. Mam ho mesiac a s normalnym vysavacom som vysavala asi raz, ale to som mala velke upratovanie aj pod gaucom a pod..pustam ho kazdy vecer a myslim ze tym padom sa nema aky prah ukladat ci uz v rohoch alebo niekde inde..

ona303
2. dec 2020

Ano ma také vlastnosti, tiež ho púšťame často a nemáme v rohoch vôbec prach. Je fakt super

helcanw
2. dec 2020

Tiež mame roborock s5.kupili sme si ho minuly rok na Vianoce a od vtedy fiči každý deň aj 2x 👍👍👍

autor
2. dec 2020

Cize radite xiaomi roborock? A pouzivate ho aj na zmyvanie? Dokaze prejst aj cez prah?