Robotický vysávač irobot Roomba e5

monik1505
29. júl 2020

Dobrý deň, prosim Vás, ma niekto tento model robota? Ako ste s nim spokojne? Uvazujem nad kupou. Ak mate nejake pozitiva alebo negativa vysavaca sem s nimi😉😊dakujem pekne🤗

bellovag
29. júl 2020

My máme tú vyššiu radu Roomba 900 stál okolo 700 eur alebo 900 už si nepamätám...výhodu má oporti tomu e5, že keď sa vybije tak sa sám ide nabiť a pokračuje....dom nám nepovysáva na jedno nabite máme 250 m2...nevýhoda je, že nemá umývateľný zásobník....ináč som max. spokojná 🙂

silviazlat
29. júl 2020

My máme Xiaomi Roborock S5 a sme veľmi spokojní. https://roboticke-vysavace.heureka.sk/xiaomi-ro...
Dokonca vie aj mopovať. Vyhral nejaký test spomedzi vysávačov pomer kvalita - cena

monik1505
autor
29. júl 2020

@bellovag my mame maly domcek cca 120m tak by mala roomba e5 vystacit na hedno nabitie a ak by aj nie cca za 2 hodiny je nabity a vo vysavani pokracuje. Pytam sa konkretnr na tento typ, znama si ho kupila ale do jej bytu neni vhodny, tak by mi ho za zaujimavu cenu posunula. Ja som mala vybrany ten biely lenovo ale teda jeho cena je o dost vysia ako by ma stal tento irobot. Dakujem 😊

simca06022011
29. júl 2020

@silviazlat ak sa mozem opytat, kupovali ste ho tu u nas, ci niekde zo zahranicia? Aliexpress a tak. Lebo pozeram po xiaomi uz dlhsie a stale sa neviem rozhodnut, kvoli objednavaniu 🙂 iRobot som mala a uz sa mi do neho nechce tolke peniaze investovat. Mam chodbo-obyvacko-kuchynu cca 90m2 a kazdy den to vysavam a riadim :D jednoznacne mi tam treba posilu.

kulumulu123
4. aug 2020

@silviazlat ahoj ako Vam povysava v rohoch a popri stene?

silviazlat
10. aug 2020

@kulumulu123 Ahoj. Super, má také metličky, ktoré z neho prečnievajú a dočiahne to všade.

zuzkahalbava
26. dec 2020

Dobry den chcem sa opytat tie co mate irobot roomba,,, ohladom aplikacie tu mam stiahnutu ale nechce my spustit časovač vyhadzuje my chybu skuste neskor... uz sa pokusam 2 deň a nic ďakujem za info