Dievčence, zvažujem kúpu nového robotického vysávača tak do 200 eur. Asi tri roky mám Sencor nain, asi najlacnejší model na trhu, ktorý už dosluhuje. Používam ho každý druhý deň, je super najmä pod posteľ do spálne, no už sa rýchlo vybíja. Muž nový vysávač vôbec nechce, lebo on nevysáva, "ono sa to povysáva", no ja som si naň zvykla. Raz týždenne prebehnem byt (cca 60 metrov 2) Kercherom. Chcela som sa spýtať, aký model odporúčate (nič robustné), s čím ste spokojné, prípadne, prečo ste sa robotického vysávača zbavili? Veľká vďaka za rady 🙂
My sme sa ho asi po 2 tyzdnoch zbavili lebo taky vysavac je vhodny na rovné povrchy na dlažbu a podobne nam to absolutne nic nevytiahlo, len to narážalo kade mohlo a ani to dobre neumývalo. Ale ako vravím, my sme mali parkety aj lino a mali sme veľmi ospevovany xiaomi vysavac s mopom z telky
@vava_1994 to ste museli mat zle nastavené veď on do ničoho nenarazi pár cm pred prekážkou obchadza
@brrrrrciatko tiež ho mám a veľká spokojnosť
Podla mňa najlepšie to urobíš ty a nie robotický vysavat a aj my mame taky menší byt a tých pár minút pobehať s vysávačom ma nezabije
My mame XIAOMI Roborock ... som s tym velmi spokojna, aj ked mob nepouzivame (skusili sme raz... ma to cca 3dl nadrzku na vodu a snou umyva 80m2 🙈 ). Ja ho mam hlavne kvoli tomu, ze mame menej prachu pocas tyzdna
Lacny je xiaomi...mame doma...za tu cenu skvela investicia...byt cca 50 m2 za pol hodky povysava
Xiaomi a rovno aj s mopom