Robotický vysávač do bytu

sasa2810
16. aug 2020

Ahojte idem si po radu
Mate tu niektora skusenosti s robotickym vysavacom ? Ak ano ktory sa oplati kupit ? Problem je ze mame byt malicky 65m stvorc lenze moja choroba je ze denne vysavam a umyvam podlahu proste ked to neurobim som nervozna mam male dieta mozno aj zato ze stvorkuje po byte sa mi to ziada robit denne.Len neviem ci to ma vyznam do maleho bytu...ale ide mi o to ze aspon to nemusim robit potom ja a usetrim si cas...co myslite?? Dakujeeeem 🙂

dzina007
16. aug 2020

my roboticky vysavac mame... je to super masinka...
ale ked mas maniu na umyvanie a vysavanie podlahy denne lebo dieta stvorkuje neviem ci vyuzijes... ci ti bude stacit... lebo toto nikdy nieje tak dokonale cistenie ako s poriadnym vysavacom.. je to takze zbezne....
a tiez si treba uvedomit ze na tej zemi musi byt poriadok lebo hracky mu mozu zavadzat moze snurky potahat ak su na nejakej hracke a podobne...
my sme ho zacali vyuzivat az ked boli deti vacsie a hracky niesu nikde inde okrem ich izby...

noemi155
16. aug 2020

@sasa2810 ja mam malé dieťa a robotického vysávača využívam
Púšťam ho buď po miestnostiach alebo keď ideme von
Za mna je to super
Len všetko musíš vypratať aby sa nič nenamotalo
Mala sa Roba nebojí ale klasického vysávača áno
Takze klasicky vysavam keď je s mužom vonku
A na denne vysávanie robot stačí a potom to môžeš len pretrieť ja to tiež tak robím
Smeti sú stále,aj keď človek vytiera denno denne...

majkeel
16. aug 2020

Najlepsi roboticky vysavac je ... manzel. 🙂

pleja
16. aug 2020

Máme Xiaomi typ roborock, je super. my si ho nevieme vynachváliť... je pravda, že treba odpratať veci zo zeme, ale stojí to za to. Kým on vysáva, ja si napr. umyjem wc a kúpeľňu, alebo varím. A upratuje pekne.

kubkovamama
16. aug 2020

@sasa2810 my máme tiez, nikdy som to neuznavala, že načo,aj ma bavilo normálne vysávať.Lenze prišla som bývať na dom,otehotnela,začal kolotoč dorabania domu,záhrada,starosť o 4 deti a poviem ti,teraz si to neviem vynachváliť.Jedine mi vadí,že treba si predtým odpratať z podlahy,posunúť napr.kable,môže sa zaseknut pod gaucom,atď,takže používam iba keď som doma,nie zapnúť a ísť von.Ide vlastne každý deň.Cxa 2x do týždňa vysajem normálnym,lebo roomba sa nedostane do ostrých rohov napr.Umyvam 2-3x týždenne.Kup si niečo podľa typu podláh-niektore nevyjdú prechod z podlahy na koberec a zastavia sa,náš to robí keď príde k inej podlahe pod kachlami,nevylezie toho pol cm.Tiez či máte psa,srst,nie každý zmákne chuchvalce srsti

penelope11
16. aug 2020

Roboticky vysavac je dobra vec, tiez som si kupila ale rovno aj s mopom, lebo vysavanie a vytieranie to je proste moja choroba. Pomaly kazdy den, pri kazdej omrvinke som robila poriadky, chodila jak zmyslov zbavena. Tak som potom patrala, pozerala rozne znacky a v Planeu som si napokon vybrala Sencor SRV 8250BK, bol aj za dobru cenu a ma podla mna dobre parametre, aspon mne vyhovuje tym co dokaze 🙂

albertka1980
16. aug 2020

@sasa2810 za mna super vecicka, tiez mala stvornozkuje, kazdy den ho pustim, ked ideme na prechadzku a vecer este zmyvam. Neviem si predstavit, behat kazdy den s vysavacom v tychto horucavach. Doma sme len ked mala spinka a to predsa nebudem vysavat. Tiez mame byt cca 65m2.

penelope11
16. aug 2020

Ani nehovor @albertka1980 ja som tak behala ako splasena, lebo nervozna som bola z kazdej omrvinky na zemi, lebo sme este aj taku podlahu vybrali na ktorej je vidiet ozaj, ze vsetko a takto ked cez den povysava sam vysavac je to pre mna tiez vykupenim 😀

marca12
16. aug 2020

Ja som bola prve dni nadsena z robotickeho,ale uz ho ani nezapinam. Vsetko musis odlozit. Mam n zemi kvety,lucerny. Na zbezne,rychle upratanie staci,ale dokadne nepovysava. Pod stolom skoro nikdy,lebo sa tam nevie dostat,ked stale naraza do stoliciek. Ak mas prah,tak hladaj taky vysavac,ktory prekona tu vysku. Ja mam roomba z tych lacnejsich a v poslednej dobe ma problem prejst cez listu medzi plavackou v chodbe a izbe.

alazala
16. aug 2020

@sasa2810 výborná vec, určite aj do malého bytu. Lacný nekupuj, ja mam xiaomi roborock s mopovanim. Za mňa super, ze si vieš nastaviť zóny cez mobilnú app. Veľmi som spokojná, mam ho pol roka, dúfam este dlho vydrží

albertka1980
17. aug 2020

@penelope11 presne 😆