Robotický vysávač do 2-izbového bytu

5. nov 2024

Ktorý robotický vysávač by ste mi odporučili? Máme 2i byt menší a strašne veľa prachu vždy 🫣

gejb
5. nov 2024

Mali sme xiaomi a spokojnosť.

alenka58
5. nov 2024

ja mám Rowentu, treba si dávať pozor na výšku rv aby vošiel pod sedačku, pod posteľ

dadis
5. nov 2024

xiaomi a naj spokojnost na svete. ale nemam koberce a rano ked idem do prace len zdvihnem koberceky v kupelni/wc.

sisska96
5. nov 2024

Do malého 2 izbového bytu načo robotický vysávač :D povysávaš za 20 minút . Upratovať treba nie leňošiť :D

autor
5. nov 2024

@sisska96 k téme, k téme .. ďakujem

mistymay33
5. nov 2024

@sisska96 Načo ti je pračka? Prať ručne treba... nie leňošiť.

mistymay33
5. nov 2024

Xiaomi X 20 odporučam. Je to síce aj s mopovaním, ale stojí za všerky peniaze.

buberova
5. nov 2024

Tiež mám xiaomi a tiež som spokojná.. a nevymenila by som ho ani už nechcem bez neho žiť 🤣

dadis
5. nov 2024

@sisska96 Ja vysavac pustam kazdy den, ty vysavas kazdy den 20minut? Roboticky vysavac posunul upratovanie v domacnosti na uplne iny level. Taky poriadok sme doma nemali nikdy. Ked je kazdy den cisto, menej sa prasi, nemas tolko prachu v domacnosti a celkovo sa v nom citim utulnejsie. Ja by som uz nechcela mat domacnost bez tohoto spotrebica.

butterflyeffect
5. nov 2024

My mame roborock a aj dvoch psov-co hovori za vsetko 😂 som s nim maximalne spokojna, aj ked sa mi zda podlaha cista tak vzdy vyzbera prach aj chlpy. Je s mopom. Pustam kazdy den

lonely66
5. nov 2024

@sisska96 ak povysávaš 2-izbový byt klasickým vysávačom za 20 minút, tak to u teba musí vyzerať dosť špinavo... ja mám 1-izbový byt, vysávam klasickým vysávačom (tiež sa obzerám po robotickom) a ak to chcem urobiť dôkladne, trvá mi to 30-40 minút (do rohov, na zle dostupné miesta, popod postele, atď....)

katarinaforever
5. nov 2024

@butterflyeffect roborock nemá chybu

autor
5. nov 2024

Tak ja mám 2 deti , ktoré neustále behajú sa ten prach sa logicky víry. Čiže ja utieram prach každý druhý deň a čítala som, že robotický vysávač .. idealne aj s mopom som zabudla dopísať, vie trošku zredukovať ten prach. Syn je alergik na roztoče čiže ja musím naozaj často ten prach likvidovať. Čiže by mi to skvalitnilo upratovanie a pomohlo k rýchlejšiemu upratovaniu. Mám aj práčku aj umývačku riadu napríklad a necítim sa lenivá 😁 skôr si rada pomôžem, keď môžem

lonely66
5. nov 2024

autorka, určite je to veľký pomocník. ja som mala len kvôli malému zapratanému bytu taký jednoduchý za 80 eur, akože postačoval a už ten dokázal zázraky. akurát nebol naprogramovaný, ale to najhoršie povysával. a že pod posteľami vysal dôkladne.... ani nejdem písať. ja som urobila takú skúšku, že som klasickým vysávačom vysala byt, aj popod postele. a potom som ho na skúšku pustila len pod tie postele (okolo som urobila zábrany, aby bol len pod posteľami). a by si nechápala, koľko prachu ešte vysal. tým, že je pri zemi, tak ten prach ide rovno do neho, kdežto klasický vysávač, ak nemáš nejakú bombu, tak ten prach víri celkovo. čiže to najhoršie povysávaš, ale o chvíľu to rozvírené padá znovu... ale robotický je prízemný a zachytí omnoho viac prachu. určite odporúčam. preštuduj si recenzie, na xiaomi som aj ja už čítala kvantá super recenzií a tentokrát uvažujem nad ním už... len ešte premýšľam, kde ho dať, lebo fakt byt malý a relatívne zaprataný :(

sisska96
5. nov 2024

@lonely66
@dadis
@mistymay33 😂 😂 😂 😂 😂

dadis
5. nov 2024

@sisska96 ale pokojne si behaj po byte s vysavacom aj portvisom, ked si blba 🤷‍♀️

ankare
5. nov 2024

@sisska96 odveci 🤦