Robotický vysávač

25. jún 2024

Ahojte, je problem ak je par hraciek po zemi? Uvazujem nad kupou ale mame maleho syna a neviem teda, ci musi byt uplne vsetko vyzbierane zo zeme. Muz mi povedal, ze ak povysava dajaku mensiu hracku (napr. lego), moze sa zadrieť motor. Ako to prosím mate? Počkat s kupou, kym syn podrastie?

jaass
25. jún 2024

Vysávač zapinam každý deň, hracky samozrejme pozbieram aby na zemi nič nebolo

gaia14
25. jún 2024

Motor sa nezadrie, maximalne to vysavac zhltne, zastavi sa. Nam bezne zje nejaku ponozku co najde. Castejsie sa skor nejaka mala vec, napriklad sponka alebo co, vzprieci na kefe a vysavac zacne hlasno rapkat a ide dalej. Niekedy sa zastavi a zahlasi nejaku hlasku ze vycisti ma.

gab1sol
25. jún 2024

Lego nemusí byť problém, to povýsava, ale nám robili problém rôzne šnúrky, náhrdelníky, ktoré sa zamotali a preto sa vysávač zasekol. Ale naučili sme sa, aj deti, že na zemi nič neostáva, lebo ide vysávač. Teraz máme nový, ktorý sa aj sám vyprázdni, sám sa umyje a aj sám napustí vodu na mop. Maximálna spokojnosť.

autor
25. jún 2024

@gab1sol aky mate? Nedas konkretny typ?

gab1sol
25. jún 2024

Tento sme teraz kúpili. Podmienka bola, že musí mať tie rotačné hlavice, nie handričku. Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X10+

autor
25. jún 2024

@gab1sol fajne, aj do mojho rozpoctu sa vojde. Vdaka