ahojte, potrebujem od vas radu. rozmyslam nad kupou robotickeho vysavaca s mopom, lebo mam v byte dve deticky a kazdy den nemienim stierat dlazku. recenzie som si citala, ale nie som z nich ktovie ako mudra, lebo neviem co ti ludia vlastne ocakavali od produktu. ja by som potrebovala aby mi vysal prach a umyl dlazku a nebol pri tom hlucny, nezalezi mi ci sa bude vracat na to iste miesto viackrat alebo bude potrebovat “postrcit” do stanice alebo pouzivat mapovanie. Cize nemam velke naroky, preto sa pytam ci tu je niekto kto ma skusenosti s niektorym modelom, mal podobne naroky ako ja a stacilo mu to?za rady budem vdacna 🙂
@mamaika Ahoj, my sme kúpili pred nejakým časom Niceboy ION Charles i6 a je perfektný. Tiež som nevedela čo mám od toho očakávať, keďže recenzie na tie robotické vysavače sú sami o sebe kadejaké, nie to ešte na robotické vysavače s mopom.. Vôbec som nevedela do akej značky ísť, tento zhodou okolností predával jeden pán ako nevhodný darček, ešte zabalený a v záruke za super cenu, tak sme si povedali že to riskneme aj keby bol úplne odveci nakoniec 😀 Za nás ale maximálna spokojnosť. Je jeden z tých nižších, takže mi krásne vojde aj pod gauč, postele a pod kuchynskú linku. Neumykám mu žiadne kusy nábytku, všetko si vie aj tak pekne prejsť. Mop používam pravidelne, počas zmývania občas ručne preperiem ten samotný mop, inak nerobím nič. Dostane sa krásne aj do rohov, keďže má metličky na oboch stranách. Dajú sa v appke nastaviť 3 úrovne satia a mopovania, funguje pekne potichučky. Vydrží vysávať 2 hodiny, takže zvládne krásne naraz celý byt (všade sa vracia 2x, ale dá sa to zmeniť) a ešte mu ostane baterka. Perfektný pomocník.