Robot na strúhanie zemiakov

lamonita
18. nov 2023

Baby prosím milujeme halušky, no zacina mi liezť na nervy RUCNE strúhanie zemiakov. Googlim robota ale nikde nepíšu ci mi nastruha uuuplne na kašu zemiaky. Všade píšu 4 struhadla a to jak mam vedieť ci je tam aj to "moje" preferované struhadlo. Predavači v kamenných predajniach tiež len musia čítať popis, nikto nevie s istotou🙄 poradíte prosim? Ďakujem 😊 cena okolo 300e???

saxana000
18. nov 2023

Mam.speciapny nadstavec na bosh mum na struhanie zemiakov.je.to.tak akurat hrubka na zemiakove placky

lindous
18. nov 2023

Neporadim strúhadlo, ale ja úplne na kašu sekám zemiaky v sekáčiku, tak ak máš, možno skús, či by ti to nevyhovovalo takto 😊

h2
18. nov 2023

@lamonita Už roky (možno dokonca desaťročia) zemiaky na halušky mixujem ponorným mixérom. Len ich predtým pokrájam na kocky. Už by som to nikdy nerobila ináč.

thereisabear
18. nov 2023

Ja zemiaky na halušky mixujem s trochou vody v mixéri.

abab
18. nov 2023

Tiež mixujem, buď klasickým alebo ponorným mixérom. Stúhadlo v robote som použila asi raz na zemiaky.

oslo1
18. nov 2023

Tiez mam struhadlo, ale poslednych 5 rokov iba mixujem

lamonita
autor
18. nov 2023

@h2
@thereisabear
@abab
@oslo1 to vážne???? Ja som asi spadla z jahody alebo co🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mňa to vôbec nenapadlo tycovym skúsiť, ďakujem baby✌️✌️✌️🥂🥂🥂😎😎😎vyskúšam ❤️

buberova
18. nov 2023

Tiež to sekám 18€ sekáčikom z Lidla.. keď to dosť dlho na vyšší výkon sekám, sú úplne dokonale hladké.

abab
18. nov 2023

@lamonita No a teraz napíš, čo si kúpiš za tých 300 eur. 😉

rebeka25
18. nov 2023

@lamonita mne raz bolo povedané v jednom elektre, ked som presne ziadala struhadlo na halušky, ze také ma len znacka ETA.
Ja som take struhadlo mala, a ja sprosta som ho predala lebo som mala objednany nový robot a tam mali byt tiez struhadla . Len presna uz toto uplne jemné tam nebolo. Mne sekacom nevyhovuje ale zial tiez to teraz tak robím.

martul
18. nov 2023

@lamonita ja napríklad zemiaky meliem na mlynčeku na mäso

oriesocek
18. nov 2023

Ja mam nutribulet, vzdy to hodim do neho a za par sekund su zemiaky urobene... Nechcelo by sa mi struhat....

dadis
18. nov 2023

ja mam tycovy mixer - ktory ma nadobu na sekanie - do nej dam nakrajane zemiaky na kocky a do 30s to mam hotovo

egonsk
18. nov 2023

Najlepsi robot na struhanie zemiakov je chlap ;) Otazka vykonu a kvality vsak je priamo umerna jeho veku 🙂

lamonita
autor
18. nov 2023

@abab no bryndzu a slaninu 🤣🤣🤣