Baby prosím milujeme halušky, no zacina mi liezť na nervy RUCNE strúhanie zemiakov. Googlim robota ale nikde nepíšu ci mi nastruha uuuplne na kašu zemiaky. Všade píšu 4 struhadla a to jak mam vedieť ci je tam aj to "moje" preferované struhadlo. Predavači v kamenných predajniach tiež len musia čítať popis, nikto nevie s istotou🙄 poradíte prosim? Ďakujem 😊 cena okolo 300e???
Neporadim strúhadlo, ale ja úplne na kašu sekám zemiaky v sekáčiku, tak ak máš, možno skús, či by ti to nevyhovovalo takto 😊
Ja zemiaky na halušky mixujem s trochou vody v mixéri.
Tiež mixujem, buď klasickým alebo ponorným mixérom. Stúhadlo v robote som použila asi raz na zemiaky.
Tiez mam struhadlo, ale poslednych 5 rokov iba mixujem
@h2
@thereisabear
@abab
@oslo1 to vážne???? Ja som asi spadla z jahody alebo co🤦♀️🤦♀️🤦♀️ mňa to vôbec nenapadlo tycovym skúsiť, ďakujem baby✌️✌️✌️🥂🥂🥂😎😎😎vyskúšam ❤️
Tiež to sekám 18€ sekáčikom z Lidla.. keď to dosť dlho na vyšší výkon sekám, sú úplne dokonale hladké.
@lamonita mne raz bolo povedané v jednom elektre, ked som presne ziadala struhadlo na halušky, ze také ma len znacka ETA.
Ja som take struhadlo mala, a ja sprosta som ho predala lebo som mala objednany nový robot a tam mali byt tiez struhadla . Len presna uz toto uplne jemné tam nebolo. Mne sekacom nevyhovuje ale zial tiez to teraz tak robím.
Ja mam nutribulet, vzdy to hodim do neho a za par sekund su zemiaky urobene... Nechcelo by sa mi struhat....
ja mam tycovy mixer - ktory ma nadobu na sekanie - do nej dam nakrajane zemiaky na kocky a do 30s to mam hotovo
Najlepsi robot na struhanie zemiakov je chlap ;) Otazka vykonu a kvality vsak je priamo umerna jeho veku 🙂
Mam.speciapny nadstavec na bosh mum na struhanie zemiakov.je.to.tak akurat hrubka na zemiakove placky