Baby idem sa poradiť. 2i byt, je tam taká časť, ktorá môže slúžiť ako šatník, ale zároveň aj by som tam vedela dať posteľ. Tak teraz uvažujem. Lebo izby sú len dve. V jednej bude kuchyňa-obývačka. A čo je teraz lepšie kam s tou posteľou? Lebo viem dať skriňu aj do izby a nemať tam posteľ a aj napak, posteľ do izby a šatník do toho priestoru. Ten priestor satnikovy ma 250x165 cm, ale je tesne pri vchodových dverách. Čiže aj mi to príde trochu nepríjemné, spať pri vchodových dverách. No ja neviem, čo si myslíte že je lepšie? Mať izbu bez postele alebo spálňu bez okna? 🤔 Ďakujem za názory.
Moja mama ma spalnu bez okna, pri vchodovych dverach. Po vyse 15 rokoch byvania v takom byte uz velmi tuzi po spalni s oknom. Za mna to ma jednu vyhodu, ked su deti na navsteve, tak si pospia dlhsie, lebo je tam tma 😀
My máme pôvodne 2i byt prerobený na 3i, s tým, že práve naša spálňa je bez okna. Je tam tam len okno do vedľajšej izby. Spálňa bez okna nie je ideálna ale keďže sme dcére chceli dopriať vlastnú detskú izbičku, tak sme to vyriešili takto. Fotky posielať nebudem, keby tak do správy. Za mňa ale áno, kľudne využi tu izbičku na spálňu.
Spalnu bez okna by som nechcela. Trochu psycho. A okrem toho je to mali priestor, standardnu postel 180×200 tam ani nedas. Horkotazko 160tku, aj to mozno nie kvoli ramu
Ja mám tiež 2-izb.byt, plus menší šatník (kde by tiež vošla len manželská posteľ). Videla som riešenie, kde bola v "šatníku" posteľ, ten "šatník" bol však oddelený od obývačky roll-doorovymi dverami. Čiže vetranie bolo takto zabezpečené. Ale ja osobne som si to poriesila inak. V šatníku mám šatník, všetky veci čo by som inam nevedela dať. V 1 izbe ma dcéra detskú, a v druhej izbe mám obývačku predelenu so spalnou. Mne to takto vyhovuje.
Na tu spalnu pri vchkde mozno dat posuvnu stenu, na noc sa otvori a cez den zatvori. Pri dlzke 250 cm, tam aj skrina vojde, nebude stiesneno, lebo stena sa moze na noc otvorit
V 2 izbe bude co? Ak mas dieta a ma tam byt detska izba, tak ok, ale ak si sama, tak urcite spalnu s vetranim.
Keby si dala podorys, bolo by to lahsie.
Ale postel ku dveram je totalne no go
posteľ nechať v izbe a šatník spraviť v tom druhom mieste. ani by som neuvažovala, že by som to spravila opačne.
@mima172 dobrý večer,mohla by som poprosiť fotku ? riešime podobný problém že izbu s oknom nechať ako detskú a šatník bez okna dať tam na mieru spraviť posteľ a spraviť z toho spací kút kvázi keďže šatník ma aj samostatne dvere a sa potiahnuť sadrokartónová stena a spraviť ako samotnatna izba.
@16slimak04
Pripomeň sa mi, prosím, zajtra. Pofotím ti to a pošlem do správy 🙂
@mima172 mozem poprosiť tu fotecku prerábky?
@16slimak04 Už ráno som poslala v SS.
@mima172 áno,ďakujem pekne prišlo mi to.😁 Super ste to poriesili,chceme to spraviť podobne ale dať väčšie a dlhšie okno a aj matne sklo na roll-doorove dvere.
Máš 2 izbový byt. Jedna izba kuchyňa a sobývačkou a druhá spálňa. Prečo by si teda dávala posteľ ku vchodovým dverám do nejakého výklenku bez okna, keď máš izbu na to?