Ahojte skusenejsie zienky,
Prosim tie ktore mate umyvacku riadu - pouzivate nejake prostriedky na odstranenie zapachu a pachute? Mame mycku 2 mesiace po predoslych majiteloch, bola tip top vycistena niekolkokrat pred nasim prvym pouzitim, mam tam vonu od finishu, pouzivam vsetky mozne prostriedky. pravidelne vsetko cistim.
Napriek tomu ma umyty riad taku pachut akoby po zvyskoch jedla, je to najviac citit ked pijem nieco teple zo salky, akoby ta teplota este viac uvolnovala “vone” a chute.
Poradte prosim co este pouzit, ako sa tej pachuti zbavit, uz mi dochadzaju napady. Dakujem za kazdu radu.
@sajmonka_1216 zatial som neskusala, je to moja prva mycka, preto sa potesim kazdej rade. Cistila som ju 3x prostriedkom na cistenie naprazdno pred prvym pouzitim. Pouzivam sol, lestidlo, prasok. Urcite skusim tablety - poradis prosim aj znacku, s ktorou si spokojna?
@hankab ja mám úplne obyčajne z dm… take 3 sú tam.. a tiež tam píše že odstraňuje pachy, mastnotu usadenu atd.. raz za mesiac to používam..
a tie na umývanie zas jar.. ale ja keď tam dám niektoré plastové riady, tak za tým jarom smrdia, ale to už viem ktoré áno a ktoré nie
Iné neviem čo by to mohlo byt
Akú značku používaš: soľ lestidlo prášok
@hankab ja na cistenie pouzivam finish a jedine.co sa mi osvedčilo su kapsule jar platium jasne sol lestidlo...skusili ste umyt aj gumu po obvode mycky??hlavne spodok na dvierkach a to si dam savo dezinfekcny sprej na handru a pretrem ..... sitko to bezne cistim pravidelne aj viackrát do mesiaca plus ja mam mycku otvorenu stále kedze by som dala spinavy riad zatvorim a po istej dobe otvorim smrdi mi to....kedze viac menej zapiname mycku az vecer pred spanim....
@zuzkaa1991 cistila som ju celu vratane tesneni, no u nas kedze sme len 2ja, tak sa niekedy plni aj 3 dni 🙈 po dokonceni programu ju nechavam stale otvorenu, niekedy musim nechat este par hodin preschnut riady v nej lebo su nie uplne suche.
Skusim to s tym octom, trochu ju precistit a kupim aj kvalitnejsie prostriedky.
Dakujem za uzitocne rady baby.
@hankab tak ja púšťam aj poloprazdnu vtedy davam.aj misky aj hrnce ;) tiez nemame vela.stale ;) skuste zmenit.program ja som.nasla.program si ze sa otvori a preschne.riad ale.tym padom ze púšťam vecer tak celu noc je otvorena
@hankab používaš aj tie čistiace tablety? Myslím na čistenie umývačky, čo odstraňujú mastnotu vnútri a tak.. . alebo aké používaš tablety do umývačky?