Reklamácia Tempo Kondela

uctovnicka
5. sep 2022

Dobrý deň prosím o radu pred 7 mesiacmi sme si kúpili vírivku v tempo kondela, vírivka sa nám pokazila nešiel ohrev. Samozrejme nám neuználi reklamáciu lebo sa vo vírivke nachádzali vlasy, zaplatili sme si po záručný servis 100 eur aby nám ju opravili. Doobeda bol technik odovzdať výhrevné teleso, a večer sme ju zapli a vírivka nehreje znova. Prosím vás ako mam ďalej postupovať ? Na koho sa najlepšie obrátiť

domka1205
5. sep 2022

@uctovnicka tempo kondela cele zle. rozpadol sa nam pred par rokmi gauč od nich asi po 2mes od kúpy. Mali sme návštevu a normálne sme sedeli a zrazu spadla celá operadlová časť 😀 , v reklamacke bol asi 3x a to vždy asi tri týždne. hrôza. nakoniec tam dali nejakú svorku aby držala tá zadná časť, ale všetko od komunikácie až po spôsob vybavenia reklamácie katastrofa....už nikdy viac od nich nič, najradšej im pohroziť SOI

zirafienka
5. sep 2022

Nemám od nich nič, ale nič dobré som na nich nepočula

zuzanka.zuzu
5. sep 2022

ja mám od nich hojdacie vajce... ako dekorácia fajn, len škoda že sa na ňom nedá sedieť 😀 cez zimu som chcela reklamovať ale teda tuším radšej predám ten stojan cez bazar a hojdačku vyhodím 😀

wiw8
6. sep 2022

Baby tak to som prekvapena, lebo my mame viacej veci, nabytku z tohto obchodu a problem som nemala s nicim. Mame aj postel v spalni od nich, rodicia virivku a vsetko bez problemov. Co sa tyka toho, co teraz, tak by som ich kontaktovala, ze opat to nejde, ze niekde je zrejme problem a uvidis.

katica06
6. sep 2022

Mali sme od nich sedačku viac ako 10 rokov, botník, stolík, stoličky cez 15rokov bez problémov. Tak sme novú sedačku brali tiež od nich

wiw8
6. sep 2022

@katica06 Podobne aj my tak a teda ja nemozem pol slova povedat, lebo vsetko fajn a aj za dobre ceny.

harmona
6. sep 2022

S reklamaciou tam skusenost nemam, lebo som nic take nepotrebovala vybavovat, ale teda ozvala by som sa im, ze to zase nejde a budes vidiet, co ti povedia ako sa vyjadria.
My v tomto obchode nakupujeme pravidelne, ked nieco potrebujeme, celu obyvacku mame od nich zariadenu.

skorpionik30
6. sep 2022

ja som reklamovala sedaciu súpravu...čakali sme na nu asi 2 mesiace a po dvoch týždnoch sa začala žmolkovať, úplne nechutné veľké zmolky, nafotila som to, napisala mail, prisli to zobrať na vlastné náklady a vrátili mi peniaze niečo cez 1000 eur to bolo....takze sedacka na prd ale ja mam co sa týka reklamacie a komunikácie dobré skúsenosti....

sadkoni
8. sep 2022

My máme tiež vírivku od nich a fakčí úplne v pohode, žiadny problém. Možno to akurát nejaký taký kus, treba ich kontaktovať a poriešiť to. Veľa vecí som kupovala z tade a OK.