Reklamácia sedačky Möbelix

marzii35
7. okt 2024

Ahojte máte skúsenosti s reklamáciou sedacej súpravy? Naša má 3 mesiace a vrzga nenormálne, ani sa jej dotknúť 🤦 zreklamovali vám? Na sedačke sedime až večer cez deň ani nie sme doma takže opotrebovaná nieje 😔😔

noami12
7. okt 2024

@marzii35 dobrý deň, sidce nie z mobelixu ale zo sconta 2 x reklamovaná, 1 reklamacia vybavená ( ale nie dobre opravená ) 2 zamietnutá, vraj to je tak z výroby a nedá sa s tým nič robiť

hedviga2
7. okt 2024

@marzii35 my sme tiež reklamovali vrzganie a výplň. Dva razy pomohli a tretí uz napísali list ktorý ich chránil do budúcna. Bol to iny obchod. Činske výrobky hmh

stanulienkat
7. okt 2024

Urcite vyskusajte. Mali by zreklamovat. Mobelix je dost nekvalitny obchod.

egonsk
7. okt 2024

@marzii35 to neni chyba, to je fjucura 😄 ... vrzga preto, aby ste si s muzom mohli povedat, podme si vrznut 😁🤪

vanilkovazmrzka
7. okt 2024

Tak kupis lacnu polsku alebo cinsku sedacku tak nemozes cakat ze bude v tip top stave 20 rokov 🤷‍♀️ reklamaciu skus, ale necakala by som lepsiu kvalitu ani ked ti ju vymenia

marzii35
autor
7. okt 2024

@vanilkovazmrzka no stala 1600 čo ja viem čo až taká lacná ?

marzii35
autor
7. okt 2024

@vanilkovazmrzka a má 3 mesiace nie 20 rokov 😊

noami12
7. okt 2024

@vanilkovazmrzka no tak ja mam sedačku 3 roky s mobelixu v akcii z pôvodných 1150 za 500 e a je naozaj dobra, nevrzga ani není vysedená. Za to moji rodičia majú sedačku z pôvodných 1450 za 1150 a problémy majú s nou stále a to ju majú rok