Recenzie na stránku výpredaj obliečok

lulu2807
15. dec 2023

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či nemá náhodou niekto skúsenosti so stránkou výpredaj obliecok. Oplatí sa tam kupovať? Aká je kvalita a či to Neni Nejaka podvodna stránka
Všade mi ju vyhadzuje a nechcem vyhodiť peniaze len tak do luftu za niečo čo sa mi po prvom oprani rozpára 🫠
Ďakujem 😊

alenah31
15. dec 2023

@lulu2807 objednávala som viac krát a aj teraz čakám balík - vždy všetko ok.

janewithane
15. dec 2023

@lulu2807 vsetko prislo v poriadku ale teda kvalita sa mi nezda nejaka extra. Kupovala som napr tu exclusive plachtu a teda uplne obyc sa mi zda

daniela2202
15. dec 2023

@lulu2807 všetko ok, my sme tam kúpili i posteľ, obrus, návlečky, uteráky... kvalita - bežný štandard

petronelag
15. dec 2023

@lulu2807 To je spoľahlivá stránka, nakupovala som tam obliečky s vianočným motívom a pre malého takú predložku ku dverám so sobami, aj uterák so slniečkom, celkom pekné veci tam majú.

petronelag
15. dec 2023

Aj kabelky-vypredaj.eu je spoľahlivá, tam sa dajú objednať kabelky a ruksaky, peňaženky objednať za dobré ceny.

bylinka25
15. dec 2023

@lulu2807 Objednávala som odtiaľ, úplná spokojnosť.
Tú stránku ti vyhadzuje preto, lebo si ju už niekedy pozerala a teraz sa ti ukazuje ako reklama.

faithviera
31. jan 2024

Je to presne to ako sa to vola - "vypredajobliecok" (najlacnejsie z najlacnejsieho) a zial horsie nez Aliexpress, lebo tam ak sa nedohodnem s Cinskym predajcom tak sa stazujem priamo Aliexpresu a ak im zaslem dostatocne dokazy, tak mi hned bez diskusie peniaze vratia. Malokedy sa stazujem, ale to ma uz musi fakt niekto nastvat. Mam sama internetovy obchod a 10-rocne skusenosti v zakaznickom servise.

Prvykrat som si od nich minuly rok v lete objednavala obliecky na moje pamatove vankuse. Kvalita bola asi taka ako za komunizmu, ked sa nakupovali tie hrube "vrecovite" obliecky, ktore boli skor kremove ako biele. Ale vravim si, vsak dobre ved som chcela vysoku gramaz, asi to tak ma byt a stali dost malo. Okolo gombikov zboku bolo cosi oznacene cervenou alebo zelenou farbickou co sa mi zdalo divne na novy produkt. Obliecky mi zial nesedeli, ze ci ich mozem vratit ak zaplatim postovne. Vraj hej, tak som to odoslala na nejake Depo v Petrzalke. Po mesiaci sa mi balik vratil naspat. Tak sa ich pytam, ze ci to mozem osobne zaniest do Petrzalky (esteze som z Bratislavy) a oni ze mozem. Tak som tam sla, asi 20 minut som tam bludila po velkej hlucnej hale s balikmi az kym sa mi podarilo najst nejaku malu drevenu budku, kde som to odovzdala. Peniaze mi vratili.

Uz som sa trochu bala od nich objednavat, ale hovorim si, co sa da pokazit na bielych "jersey" plachtach? Objednala som ich 10, z toho 3 boli nepouzitelne ako vidite na prilozenych fotka. Hrubka bola fajn, lepsia ako z Jysku, ale skoro kazda mala iny odtien. Tak som to reklamovala, pani na telefone mi odmietla vratit peniaze, ale vraj mi poslu dve nove, lebo vraj tretiu som si ja sama poskodila/zasila. Tak som jej vysvetlila, ze to take chybne doslo, ja som nic nezasivala. Tak mi hned poslali tri plachy ako nahradu z toho zial zase dve boli nepouzitelne lebo boli na nich skvrny. Tak som to znovu reklamovala, ale vratili peniaze iba za jednu a ze mi maximalne daju kupon na dalsi nakup??? Uz sa nebudem dohadovat kvoli 4.40€, lebo vsak ked neboli ochotni tak co. Ide skor o princip no mne to aj ubralo vela casu a energie. Nabuduce kupim v Jysku i ked tensie a mam pokoj.

nina2905
5. feb 2024

Veľmi tenké obliečky.

diana45
5. feb 2024

@faithviera to je čistý des🫣

pesgigo
13. mar 2024

Kúpila som obliečky na gombíky, poslali mi na zips...kvalita slabá

denidenka73
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
22. mar 2024

@lulu2807 iba raz aj to som vratila

petronellka555
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petronellka555
21. aug 2024

Po dvoch praniach sa ukázalo, že obliečka je pozošívaná z viacerých kúskov, začalo sa to párať a vyšúchalo sa to presne pri zošitých miestach.
Farba sa už pri kúpe dosť líšila od obrázku na ich stránke, ale neriešila som to, no toto mi už nedalo. Reklamáciu samozrejme neuznali.
Takže absolútne NEODPORÚČAM!

miskakyska
22. nov 2024

Objednané 1+1 matrac..jeden v pohode, druhý.. poťah zožmolkovaný na totálku..😡 obliečky.. tým odišli zipsy ešte pred prvým praním.. čert ma teraz ponúkol objednať mikro plyšové obliečky o rozmeroch 220x200 a prišli nejaké nepodarky s rozmerom 190x115 😡😡😡