Rada pri výbere robotického vysávača

karabashka
16. jún 2022

Ahojte.Prosím o radu pri výbere robotického vysávača.Máme dom-bungalov bez schodov,všade pevné podlahy-lepený vynil.Chcela by som vysávač na každodenné vysávanie smietok,omrviniek, ako pri malých deťoch.Neviem či aj s mopovaním, neviem ako dobre umývajú.Nechcem do toho extra veľa investovať,okrem toho mám normálny vysávač karcher vyššej rady,s tým vysávam aj miesta kam robotický nevojde alebo nedočiahne.Prosím o radu podľa čoho vyberať.Ďakujem ❤

tribratri
16. jún 2022

za mna s mopom nie, neumyva to, len to pretrie vlhkou handrou

januska1905
16. jún 2022

Ja som mop mala par krat pusteny. Trva mu dvakrat dlhsie nez povysava a vymopuje, staci ked mi povysava a ja si uz pobeham s mopom. A ak mas vacsi dom a bude mopovat, medzitym mu moze dojst baterka a pojde sa dobit. A zas budes cakat. Ale kazdemu vyhovuje nieco ine😏

travelllerka
16. jún 2022

Ja som akurát teraz objednala xiaomi roborock S7, sama som zvedava, čo to bude 🙂 je aj s mopom

ivangeline
16. jún 2022

My mame Roombu. Bez mopu. Som spokojna.

karabashka
autor
16. jún 2022

@travelllerka tento som pozerala aj ja...ale potom som nasla xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro. Ešte mam otazku..dobijanie..treba ku tomu zvlast ten stojan na odpad a nabijanie ci aky je system nabijania? Je vsetko potrebne uz v krabici k tomu?

travelllerka
16. jún 2022

@karabashka práveže ani ja neviem odpovede na tvoje otazky, preto som taká zvedava :D nebolo to ani mne jasne z popisu, objednala som to cez mall. Tak môžem referovat, keď o pár dní príde a vyskúšame ho

travelllerka
16. jún 2022

@karabashka takéto porovnania som našla, ale aj tak mi to nie je vsetko jasne https://www.mistores.sk/blog/porovnanie-robotic...

januska1905
16. jún 2022

@karabashka tento model mam doma. Ty chces aj s nadobkou co sa ti sam vysype? Ci? Ja vysypavam po kazdom vysavani, niekedy po kazdom druhom...

tribratri
16. jún 2022

@januska1905 Ja vysypávam keď na mňa zhuláka že je nádoba plná 🙂

nika0204
16. jún 2022

@karabashka my mame riborock s6 je uzasny..uz fici dva roky a prezil aj nase vyssie prahy😀🙈ale tak ako bolo spomenute vyssie od funkcie mopovania necakaj kvalitu ako si pozmyvas sama. A to tak maju vsetky roboticke. Lebo neeixstuje ze ti s jednou handrou bez prepratia pozmyva dom..ved ked zmyvam tak min.raz preplachuj handru vo vedre led zmyvam jednu izbu.

eeyore2005
16. jún 2022

@karabashka Aj my mame bungalov a aby nam dom povysaval na jedno nabitie aj s mopovanim, kupila som si Ecovacs Deebot Ozmo T8. Povysava a vymopuje 105 m2 za 110 minut. Na jedno nabitie by mal zvladnut povysavat az 300m2. Mopovanie je podla mna tiez celkom ucinne, lebo to nie je len obycajne namacanie zeme, ale je zalozene na systeme oscilovania, takze tym, ze sa ten mechanizmus velmi rychlo hybe, tak to je skutocne celkom ucinne. Dom si pekne zmapoval a v aplikacii si podelim miestnosti tak ako potrebujem a nastavim si aj poradie, v akom ich ma poupratovat.

tyrkysova_kobyla
17. jún 2022

@karabashka ja vzdy pouzivam vysavanie s mopovanim, ano, neumyje to, ale postiera to prach lepsie, ako len samotne vysavanie a neviri sa tak

ankare
17. jún 2022

@karabashka je to super pomocníkom a kúp si aj s mopom. U nás fičí viackrát denne.

ankare
17. jún 2022

@karabashka ten xiaomi, o ktorom si písala, máme. Sme veľmi spokojní.