Rada ohľadom sušičky Bosch WTX87EH0EU

ivmed23
8. nov 2022

Po vysušení prádla nám ostáva dole ako je filter voda, ale tá by sa mala všetka odparovat hore do zbernej nádoby. Máte niekto s tým skúsenosť kde robíme chybu??? Aj ohľadne programov som sa chcela poradiť.. mala dobré recenzie ale neviem tam nastaviť aby som mala prádlo nie len vysušené ale aj vyžehlené 😁🙈😁 ĎAKUJEM PEKNE ZA KAŽDÚ RADU

spajky
8. nov 2022

@ivmed23 ahoj my sme kvoli tomu volali 3 servisakov,posledny nam to vysvetlil polopate,ta voda tam ma byt,cerpadlo ju vytiahne hore do zbernej nadoby a odtial do odpadu,nemame to riesit,len vycistit filtre ked si sama ,,vypyta'',ak som ho pochopila spravne ona sa tou nazberanou vodou z hora dolu preplachuje,tak preto tam je voda.

ivmed23
autor
8. nov 2022

@spajky jeej super vy ste poklad a máte prosím Vás tu istú?

ivmed23
autor
8. nov 2022

@spajky chcela by som sa poradiť máme ju len pár dní a použila som ju 3krat zatiaľ ale neviem aký program navoliť aby mi prádlo ostalo ozehlene 🤷🏻‍♀️ inak sa mi páči že čas vždy o dosť skráti oproti tomu čo je na displeji keď ju púšťam

spajky
9. nov 2022

@ivmed23 pozriem zajtra ci presne tento model,nie som doma,ale podla foto ano.Ale my ju mame hlavne na uteraky.Inak da sa tam navolit ako chcete mat vysusene pradlo,ci do skrine k ulozeniu,alebo na zehlenie a este jeden,uz si napamatam.

ivmed23
autor
9. nov 2022

@spajky ďakujem pekne 🥰