Puella vône
Ahojte ,ktorá z vôní sa vám páči najviac ?☺️
Ja som dnes odskúšala poslednú a neviem sa rozhodnúť ,ktorá je najlepšia😂ale asi žltá ,biela a zelená.. Queenka ma vônec neočarila😂
Zelená top
Je to vec vkusu, každá ti napíše niečo iné
@zirafienka Áno ,to mi je jasné..😂ale zaujímali ma aj názory druhých ľudí☺️
@zildo Áno,zelená je super .. pripomína mi trošku tmavo zelený Lenor🤩
Za mňa na umývanie podlahy zelená a žltá, do práčky ani jedna. Mne vôbec nevonia prádlo, objednávam z vonavydomov oleje a tieto sú oproti nim 0 bodov.
@adkoalauri aha ,odtiaľ som neskúšala.. možno niekedy skúsim na porovnanie☺️.. ale ako som videla na ich stránke tam je dosť veľa vôni na výber.. ☺️
Je to vec vkusu. Za mňa modrá a červená, sú to sladké vône. A ešte biela - Frayo, tá je taká svieža. 🙂
@retep00 Biela je super🤩dnes som odkladala oprane veci a uplne nadherna svieza vona😍
@adkoalauri no a ja ich cítim iba keď vyvesiam, potom už nie.Aj keď dám do sušičky iba chvíľku mi voňajú veci.Uz si pripadám ako debil že každý chváli ako mu vonia z Puelly prádlo a mne nie.Mne sa páči tá sivá, mám rada svieže vône.Chcela by som skúsiť voňavý domov, ktorá je prosím ťa svieža?Vôbec netuším ktorú objednať, hlavne nič sladke
Ahojte,prosim Vás, koľko puelly dávate? Dávate také množstvo ako bola tá vzorka,či menej? A chcem sa opýtať ,či tam na stránke bývajú zľavy.Lebo som zváhala,keď boli po 21€ a teraz su takmer 26. Aká je na ňu dobrá cena? Ďakujem
Ja som mala puellu, ale nevonala mi tak dobre. Flasa cela polepena od oleja. Nedavno som skusila Giovani a to je uplne ina liga ❤ Poslali mi s flasou aj odmerku s ich logom, takze sa to da aj pekne cisto davkovat bez zamastnenia.

Táto je moja najkrajšia 😀