Puella - parfumovaný olej na pranie

19. mar 2022

Pouziva niekto parfumovany olej na pranie PUELLA?
Kupila som si ho a na etikete je okrem ineho napisane varovanie, ze drazdi pokozku, moze vyvolat alergicku reakciu, sposobuje vazne podrazdenie oci (bla, bla klasika ako pri kazdej chemikalii) ale dalej pokracovanie, ze: PODOZRENIE, ze sposobuje POSKODENIE PLODNOSTI ALEBO PLODU V TELE MATKY.
To ako, ked ho niekto omylom pozije vnutorne, ci???

20erika07
19. mar 2022

Pisu to na tom cervenom, na ostatnych nie. Ale neviem ako moze k tomu dojst. Mozno sa z nohaviciek vypratych v tom oleji nejake latky skodlive uvolnuju

autor
19. mar 2022

@20erika07 ja mam iba ten cerveny, tak som si vybrala zrovna ten "spravny" 😂

20erika07
19. mar 2022

🙈 pánečku 😁 tak per s nim len vrchne oblecko, posteľné, ciapky asi radsej. Teraz ma tak vlastne napadlo, ze sestra pouzivala aj tento červený, samozrejme necitala popis, a po nejakom case zacala mat jej dcerka 6r .neustale bolest mechura a caste mocenie, plus zapachajuci vytok, bohvie ci to nema suvis

autor
19. mar 2022

@20erika07 tak jej mozes zdelit moje zistenie

lasona
19. mar 2022

Na dermatológii nás učili že aviváž je najväčší bordel čo si môžete dať na kožu. Ja to nepoužívam. Z oblečenia sa to vylučuje do pokožky. Keď chcem voňať, dám si voňavku.

autor
19. mar 2022

@lasona ja to mam tiez tak nejak zafixovane. Nikdy som preto nepouzivala avivaz, len paradoxne muz objednal vzorky, ze si vyberieme, aby uz aj nam pradlo vonalo.

zirafienka
20. mar 2022

Tak toto je snáď sen... mám tiež červenú. Zajtra musím preštudovať.@lasona a to je napísaná informácia na obale?

autor
20. mar 2022

@zirafienka ja mam cyklamenovu, na tej to je, neviem ako na ostatnych. Pisala som na Puella ale zatial sa nevyjadrili

autor
20. mar 2022

@zirafienka ano, je to na obale, vselijake speciality su tam popisane, ale toto ma odrovnalo

kabinka11
20. mar 2022

Ahoj, práve som minula vzorky a rozmýšľam práve nad tou červenou. Ďakujem za info, kašlem na to. Aviváže voňajú krásne, ale toto riskovať nebudem. Ďakujem ze si sa podelila s tou info.

autor
20. mar 2022

@kabinka11 my sme tiez mali vzorky, objednala som cyklamenovu a idem ju vratit po tom, co som videla na etikete. Vraj je to napisane len na tej cyklamenovej.

tiumen
20. mar 2022

Ktorej červenej? Mám doma Queenku a nič také na nej nie je..

autor
20. mar 2022

Cyklamenova

autor
20. mar 2022

Etiketa sa mi neda odfotit, tak aby to bolo vidno

polovkova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ponyza
20. nov 2022

Vonia vam pradlo z toho mme iba kym je mokre a potom uz nie

zaira443
18. jan 2023

Máte ešte niekto negatívne skúsenosti na tieto oleje? Na fb mi vybehla reklama na tieto oleje a k nim aj super recenzie, ale tuto čítam od niektorých aj zlé recenzie. Tak som z toho zmätená. Ešte niekto negatívne skúsenosti?

miroslava21
18. jan 2023

Mala som objednane vzorky, pri jednom prani ked som odstrihla sacok tak mi kvaplo na plastovy maly hreben pre syna. Nevsimla som si to a na druhy den bol hreben na tom mieste rozleptany a normalne mi aj ten rozpusteny cierny plast z hrebena pofarbil a zaspinil miesto na ktorom bol hreben polozeny. Neviem ktora vzorka to bola ale ja som to vsetko vyhodila, nemienim si tento sajrajt davat na oblecenie.

veryvery
19. feb 2023

Měla jsem vzdycky jen tu zelenou a byla ok, ale teď jsem si vzala poprvé červenou jak píšete výše. Všimla jsem si, ze se poslední dobou dcera skrabe, když ji dam čisté pradlo po vyprani v této avivazi. A já si dnes omylem nechala trochu na prstech a pak si sahala na obličej. Mám teď vyrážku na obličeji i krku, jak popálení. Jsem si teď už jistá po vašich komentářích, ze jsem měla správné podezření, je to z toho.

dcrybana
20. feb 2023

@miroslava21 verím vám, ja som používala ako náhradu aviváže, len malé množstvo a rozleptalo mi to zásobník na prášok na pračke. Na FB bežala diskusia, kde sa viaceré ženy ozvali, že majú takúto skúsenosť, ale iné nás tam vysmiali, že ju používajú roky a nemajú žiadny problém.

miroslava21
20. feb 2023

@dcrybana najprv som bola nadsena ze krasne vonaju, ale po tejto skusenenosti som si povedala, ze ked ta chemia dokaze rozleptat plast tak ako to musi posobit na pokozku. Bolo to akoby som polozila hreben na horucu platnicku na sporaku

rodinka20
20. feb 2023

@ponyza ahoj, tiež to mám tak...

zuzkaa18
1. mar 2023

Ahojte naozaj puela rozoziera polystyrén dávajte si pozor ja som robila pokus obyčajná avivaz a puela je to riadny humus a určite to nieje zdraviu prospešné dávajte si pozor.

1234lubka
4. mar 2023

@dcrybana nadrzka na aviváž ma trochu odolnejšie zlozenie, do nadobky na prasok sa neodporúča liať spolu s pranim

roja01
11. apr 2023

Mna by zaujimalo, aka zmes voni sa vytvori, ak pouzijete vlastnu vonavku a sucasne si oblecete pradlo silno prevonane avivazou. Ja viem, ze chemikalie, ktore sa z odevov a bielizne nevyplakaju, postupne nicia zdravie a preto avivaz nepouzivam. Stacia toxiny zo stravy a kozmetiky.

biba_18
28. jún 2023

@zuzkaa18 vsetky vone od puelly obsahuju vonne oleje. a polystyren (ale aj mnoho inych plastov) je malo odolny voci organickym zluceninam... skus urobit tento pokus s olejom do aromalampy alebo s kvalitnym prirodnym parfumom - budes prekvapena...

lasona
5. okt 2023

@zirafienka určite to tam nie je...však by išli proti sebe...veľa mojich kamošiek malo aj ekzém z avivaze...

zirafienka
5. okt 2023

@lasona ahoj, ale áno, je to tam napísané, bohužiaľ, idú proti sebe, ale aspoň sú úprimní a zákazníka na to upozornili. Aby som peniaze nehodila do koša, tak som to zužitkovala tak, že som to pridávala do vody, keď som umývala podlahu, lebo do práčky som to už nechcela. Veď aj tak chémie máme všade, kde sa obzrieme. A áno, z takéhoto sajrajtu vnikajú aj rôzne kožné ochorenia.

lasona
5. okt 2023

@zirafienka aha..myslela som si, že to tam nie je...vravím ja nekupujem avivaz..takže neviem.