Ahojte. Kúpila som mrazničku od spoločnosti Klarstein. Trvalo takmer dva týždne od objednávky, kým mi prišla. Potom k nej nebol slovenský návod. Keď som volala na infolinku, boli tam úplne arogantní ľudia, ktorý má odkázali na ich stránku, kde je vraj návod na stiahnutie k dispozícii. Bol tam ten istý návod ako mi prišiel, čiže žiadna slovenčina. Potom som omylom praskla jeden šuflík, lebo je to totálny šmejd. Ak som volala znova na infolinku, či sa dá dokúpiť. Pani vôbec nevedela, bola drzá, no otras. Teraz by som chcela mrazničku vrátiť, nechcem ju ani vidieť, je to des! Aké máte vy skúsenosti s touto značkou?
@luccija ja som čítala na internete, že môžeš vrátiť aj poškodený tovar, ale vrátia ti menej vlastne o tú škodu. Za mňa už nikdy viac. Zásuvky sú ako papierové. Ta chvíľu by boli prasknuté všetky. Pani na infolinke mi povedala, že mám ísť do sklenárstva a dať si vyrobiť 🙉😂vrchol
Vratit mozes neposkodeny tovar, nie ze ho znicis a vratis. Ku Klarstein, kupovala som tuto sezonu 2 veci, navody na stranke k nim su aj v slovencine. Neviem, ake navody boli pribalene, navody necitam - som zena🤷♀️. Komunikacia so zastupenim v SR v pohode, tovar ide z Nemecka. Hod link na tu mraznicku. Najdeme navod. Ale naozaj, ak si zlomila suplik, to uz ne reklamovat, ale nemozes vyuzit odstupenie od zmluvy, lebo tovar si poskodila
Aha teraz citam, ze mozes vratit aj poskodene. Tak neries, negativne si uz naladena, pobal mraznicku a vrat ju
@ddaassuullaa píšem vyššie, mal by sa dat vrátiť s tým, že mi vrátia menej o tú škodu 🤔
@meminka no, najprv som dopisala svoj prispevok a potom sa objavil tvoj. Vyssie som opravila.
Ja som (klopem) spokojna so vsetkymi Klarstein spotrebicmi
@meminka tento tyzden som si od nich kupila tycovy vysavac. navod tam v slovencine nebol, tovar prisiel hned za 1 den od objednania. zatial ok, navod som si stiahla z netu
@meminka https://cdn2.elektronik-star.de/images/category... link mozno vymaze ale hned na stranke eshope pri tom produkte je navod na obsluhu
@meminka klikla som na link a rovno mi stiahlo a otvorilo slovensky navod...
@babovka2321 ok. Skúsim na počítači, v telefóne mi to nejde 🙉
@meminka aj otvori link a aj navod je v slovencine
Ďakujem baby. Som totiž sama žena v domácnosti a návod si vždy radšej preštudujem 🙂
Ešte som zvedavá, ak ju budem vracať, kde ju budem vracať. Nikde som sa to nedočítala, dúfam, že nie do Nemecka 🙉 na kartóne bol odosielateľ nemecká firma a adresa , a pod tým slovenské PSČ a mesto Senec. Asi nejaký sklad.
@meminka v pripade potreby kukni si fakturu, mozno prisla len elektronicky. kuk obchodne podmienky na stranke,z ktorej si objednavala, tam bude navod na vratenie
@meminka mali sme par spotrebicov a nemali sme ziaden problem 🤷 existuju lepsie aj horsie znacky, za mna taky priemer