Problém s robotickým vysávačom Xiaomi

tyrkysova_kobyla
14. máj 2021

Ahojte, mam Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro a v poslednej dobe s nim zacali byt problemy, vyjde z dokovacej stanice par cm a skonci vysavanie, alebo zacne robit obvod miestnosti a zrazu prestane. Tiez sa mi zda, ze zacal pustat vela vody pri mopovani. Nemali ste podobny problem? Diky

denden77
14. máj 2021

@tyrkysova_kobyla akurat som nadavala, presne to iste.. len ja mam bez mopu

iwanka222
14. máj 2021

Mam Xiaomi Roborock S5 Max som s nim maximalne spokojna ale tiez mam pocit ze nejak divne sa chova. Tiez mam pocit ze vypusta vela vody pri zmyvani.

ivka21
14. máj 2021

Baby a ako ste ho nastavili v app? ja to už 2 týždne skúšam a neviem zatiaľ ho púšťam naslepo

helcanw
14. máj 2021

Mne keď začal blbo vysávať (chodiť hocijako, vynechavat miesta..) tak som ho reštartovala do fabrickych nastavení a nechala ho zmapovať si byt nanovo. Stalo sa mi to 2x a zakaždým pomohlo. A raz mi zblbol úplne, že sa nevedel pripojiť na wifi a vôbec nereagoval cez app a to som kontaktovala ich podporu a pomohli mi. Mame roborock s50. s mopom.

akrobrab
14. máj 2021

Ja som moj akurat tento tyzden reklamovala a neuznali to. Tiez blbol pri vysavani - nedokoncil izbu a pod, vraj boli spinave senzory a aplikacia ma na to upozornovala.
Bohuzial, ta ktora funguje pre Iphone takuto schopnost nema.. 🤷‍♀️😬
Viac veci na nom zblblo, skoda vyhodenych penazi. Mopoval presne raz, pouzivany bol necely rok. Xiaomi uz nikdy viac. 🤯

prirodka
17. jún 2021

Existuje jednoduchý, efektívny, rýchly a zdravý spôsob čistenia povrchov v domácnosti.....Ak chcete vedieť aký, rada sa podelím o moju 3ročnú skúsenosť,napíšte mi do správy.Tu by to mohli považovať za reklamu.....😉.