Problém s gaučom

lily111
23. nov 2024

Dobry den, mamina ma "starosti" s gaucom. Ako vidite na foto, osopuje sa na podrucke aj zboku. Hladame nan nejaky dobry NEKRCIVY, nesmykavy potah, prikryvku. Nechcem tam velmi davat tu natahovaciu prisposobivu plachtu. Rozmyslam kupit 2x prikryvky na postel(napr. z Jysku) rozmer 200x 2400, nastrihat to, dat obsit a pozakryvat ten gauc? Nebude sa to ale smykat pri sedeni? Alebo odporucate nejaky iny material? Asi posledne riesenie by bola deka. Kazdy navstevu nad nim bedaka, ze vyzera hrozne ten gauc a ja to musim riesit😁 Dakujem

kacena4
23. nov 2024

ja som si kupila obycajne plachty podla velkosti gauca maju aj 200x240 prehodila cez gauc aj operadlo a mam vystarane, obcas zapravim ked niekto nevie poriadne sediet a zosuchne potah ale nikdy sa nezosuchne cely zo zahlavia. som spokojna

kavasmliekom
23. nov 2024

Nedá sa kúpiť nejaky od ruky? Idú Vianoce, možno by sa potešila nejakemu. Už do 100e sa dá nájsť. Moja mama večne prikryva dekami, takými ako koberec to vyzerá, veľké.

alenka58
23. nov 2024

to sa bude šúpať ďalej, na bazoši sú aj pekné a lacné sedačky, skúste pozrieť

lily111
autor
23. nov 2024

@alenka58 Jasne uz aj take padlo ze novy kupit, ale tento ma mozno 5 rokov. Viem ze sa bude supat dalej, supe sa to aj same:( Len rozmyslame ze aky ne najidealnejsi potah, lebo gauc az na tu rucku vyzera ako novy

alenka58
23. nov 2024

@lily111 tak skúste to prečalúniť tú časť, vyzerá že sa to dá odmontovať, kúpiť podobnú látku

oli18
23. nov 2024

Cim je potiahnuty, ze sa supe? Kozenkou, ci ekokozou? Este prosim napis, v akom obchode je kupeny, ja rozmyslam o novej gsucovke, aby som sa tomu obchodu vyhla. Dakujem.