Prosím vas overený prípravok na fľaky na detskom oblečení? Ďakujem
Feel Like Eco v kombinacii so zlcovym mydlom ak je velmi velmi spinave 🙂
@anonym0001 krv som zatial nemala tu moznost vyskusat ale odstranilo to flaky od prikrmov nasho maleho - cucoriedky, mrkvu, tekvicu :D len ono to najlepsie funguje, ked sa to aplikuje co najskor, ak je to uz starsi flak tam veru neviem, ci to pojde, kedze to tam uz je "zazrate"
@anonym0001 na čerstvé škvrny od červeného ovocia funguje kyselina citrónová / citrónová šťava, fungoval mi aj ocot. Mydlo je zásadité, zafixuje škvrnu, nie je vhodné na takéto škvrny.
Na čerstvú krv chladná voda (nie ľadová) a mydlo (alebo pena na holenie je tiež super).
Zapraté škvrny sa odstraňujú veľmi ťažko.
@anonym0001 Dvojročné fľaky na detskom oblečení po dvoch aplikáciách zišli. Zväčša príkrmy a mlieko zažltnuté, aj krv zišla kvapky.
Mne najlepšie funguje mydlový čistič na škvrny od Frosch. Vyčistila som ním aj staršie fľaky. Na odolnejšie škvrny treba nastriekať a nechať pôsobiť aj niekoľko hodín. A potom to bez vypláchania dať prať do práčky. Zatiaľ mi tak zišlo všetko.
Od Eurony . Predpierkovy sprej na bezne škvrny .
Na silne škvrny od krvi , od stolice pot kečup maliny čerešne horčica mrkva ……Biostain - treba jemne ručne zapracovať nechať pôsobiť pár hodín a potom dať prať.
Z DM: https://www.mojadm.sk/denkmit-prostriedok-na-od... . Používam tento na farebné aj biele prádlo (majú aj osve na biele prádlo, ale on na vzduchu akosi zoxidoval a bol žltý a nechal žlté fľaky - tento to nerobí, tak používam na všetko prádlo len tento jeden). Dám trochu na fľak a pretriem v rukách, nechám pôsobiť a operiem, prípadne rovno do práčky dám a operiem.