Ahojte tie co pouzivate galvanicku zehlicku s akymi pripravkami ju pouzivate prosim? Objednala som si zehlicku no chcem si objednat aj nejake gely cistiace a sera no neviem ake.. Poradte prosim
@dreammoda no popravde ju velmi ani nepouzivam je to jr to velmi zdlhave na cas.. Ako nemam cas sa hodinu zehlit s tym aspon 3xdo tyzdna.. A v podstate ked uz tak pouzivam klasicke pripravky.. Lebo ono to ma viac funkcii a iba na cistenie potrebujes vodivy gel.. Ja si tym iba zapracovavam sera na zaver
@kjanka86 takže používaš klasické séra, ktoré sa dajú kúpiť aj v drogérii? Tiež rozmýšľam nad kúpou galvanickej žehličky ale neviem sa vyznať v tých prípravkoch :(
@mellie1234 ano najprv si normalne vycistim plet kefkou a cistiacim gel a tou zehlickou si vlastne iba zapracujes serum krem atd.. Ale ja mam zehlivku ktora ma aj tie svetla cize napr modre svetlo je na akne, cervene na prekrvenie zvysenie kolagenu atd..
@mellie1234 dobrý deň, ja som si kúpila žehličku, tiež sa v tom úplne nevyznám, ak by ste chceli , dajte mi na vás kontakt, môžme popísať.Ja som si kúpila bežný prípravok z DM, vysvetlila by som vám to detailnejšie
@38jana38 dobrý deň, pouzivam aj ja klasické prípravky z drogérie. Nič špeciálne netreba ako som zistila
@mellie1234 zdravím, ktoré konkrétne gély prosím ?
@savory čistiaci gél Garnier a gél s kyselinou hylauronovou zn. Saloos
@mellie1234 ďakujem pekne
@mellie1234 ten ruzovy ? 🙂 prisla mi dnes zehlicka a neviem co mam na seba nadzabat 😀 a cistiaci gel potom zmyvas? Dakujem 🙂
@via88 ja mam modrý Garnier ale tak záleží od typu pleti aký vyhovuje vám. A čistiaci gél treba potom zmyt z tváre
@mellie1234 ten saloos som spm myslela, ci ruzovy, a dakujem za odpoved 🙂
@mellie1234 zdravím. Môžem ťa poprosiť aké konkrétne používaš prípravky? Ď.
Je tu skupina Beauline.