Ahojte, zvazujeme kupu noveho matraca na manzelsku postel z prespanok.sk. Mate odtial matrac? Ktory model? Ako dlho? Odporucate? Dakujem za recenzie.
@lucia23529 boli sme tam dnes skusat praveze
Možno majú kvalitné matrace. Ale predajcovia mi chceli natlačiť modely, ktoré vôbec nespĺňali moje predstavy. Napr. pre deti mi núkali mäkké matrace, s úplne inou výškou, odmietala som kokosovú dosku a pri priereze,chcela som ho vidieť, kokos bol - a že veď práve on dodáva tvrdosť a kupujú to deťom, nevedeli mi deklarovať, aké lepidlo používajú na lepenie (niektoré zložky v lepidlach sú dlhé roky toxické). Za mňa primárne sklamanie z predajcov a z ich skrytého nátlaku, aj keď paradoxne sú asi najlepšie vyškolení na predaj, čo sme behali po rôznych predajniach.
my sme boli na predajni, váľali sme sa tam 2 hodiny - a maximálna spokojnosť… darmo ti dám model- my sme traja a máme 3 rôzne matrace! takže len ísť a skúšať…
@lucia23529 penové matrace sa balia v rolkách. pružinové vystreté, čo je logické, keby ich rolovali, zničia sa. to je celá veda.
@biba_18 chcela som vediet kvoli cenovej relacii, ci su tam ludia spokojni aj s tymi lacnejsimi, ktore napr nemaju na predajni ani vystavene, alebo len s tymi drahsimi modelmi..
my sme kúpili také stredné, čo boli na predajni, o nejakých lacných ani neviem… máme odtiaľ aj matrace, aj prikrývky aj vankúše. akože za vankúš 260 eur, šialené - ale spí sa na ňom ako na obláčiku… aj na matracoch sa spí super…
ale fakt máme každý iný ten matrac, každý podľa preferencií, aj vankúše…
My odtiaľ mame , a úžasne !
@petulka2021 a viete mi povedat v akej cenovej relacii mate? Dakujem
@biba_18 dakujem za odpoved. Presne aj nad vankusmi som uvazovala😊
900 eur
@petulka2021 dakujem, aj ja som nam take vybrala. Tak snad budeme spokojni 😊
Ja by som túto firmu určite neodporúčal.
Objednali sme 2 rovnaké matrace do manželskej postele. Keď prišli, oba boli o 2cm kratšie aj užšie. S reklamáciou sme neuspeli, lebo "vraj" priamo v podmienkach (priznajte sa, kto ich číta) majú povolenú nepresnosť +- 2cm a oni túto nepresnosť nepresiahli.
Mne je podozrivé, ako veľmi presne ju dokázali nepresiahnuť - na milimeter. Keď matrace dáme veľa seba, je medzi nimi diera 4 cm. Podľa firmy je ale všetko v poriadku. Mne to seriózne nepripadá.
Keby som prepočítal chýbajúci objem matracov na cenu, tak ušetrili necelých 65€, čo pri cene vyše 2000,-€ za oba matrace spolu nie je žiadne terno. Diera 4 cm však problém je a ja nechápem, prečo si firma takto vyrába nespokojných zákazníkov.
Ja len odporúčam ist si matrac vyskúšať. My sme tiež kúpili na inej stránke 1+1 zadarmo, popis úžasný, písali že je druhý najtvrdší. Prišiel domov a kým sme sa za mesiac presťahovali sme ho vybalili nechali 24 hodín odpočinúť sme ho vyskúšali a bol extrémne mäkký na nás - mame radi tvrdé a proste vyhodené peniaze. A dostala som radu že kvalitne matrace nechodia sfuknuté v tej rolke ale rovno také nafúknuté. Vrátiť sa to samozrejme nedá lebo však hygiena. Takže sme o 500€ ľahší.