Prerábka kúpeľne a WC - cena

28. aug 2022

Ahojte, kto ste prerábali naraz kúpeľňu a WC koľko vás to približne vyšlo? .. a pripadne či by sa dalo v tom byte aj bývať alebo sa bude musieť ísť bývať na par dni inde. Momentálne som tehotná na PN tak niejake.. rady a nápady by pomohli 🙂

monkasponka
28. aug 2022

Asi 4- 5 tisic aj so zaplatenim prace. Ale ako tehotna by som asi sla na tyzden preč, predsa len.. cikanie 😃

tinagy
28. aug 2022

Cca 5 tisíc vyšlo mojich rodičov na začiatku roka..bývali asi tak mesiac u sestry, tam sa fungovať nedalo počas toho😊

birika
28. aug 2022

robili sme vlani,cca 3 tisicky (sanita od firmy Viega velmi vyhodne, doplnky a baterie Empiria) - viac-menej robil vsetko manzel - byvali sme tam,a le je to vela prachu...cely byt zaneseny prachom. ako tehotna by som tam nebola

ildiko36
28. aug 2022

4000euro, ale mam dom a dvor, na dvore taky vonkajší zachod, čo sa využívalo kým sme prerábali kúpelnu. Nie som z toho záchodu nadšená ale to som si zakupila tiež s pozemkom a zišlo sa to..Ked uplne dokončim dom chcem to zrušiť..

autor
28. aug 2022

@tinagy a to až mesiac trvalo ? :O 😮

autor
28. aug 2022

@ildiko36 ale aspoň ste sa nemuseli na par dni/týždňov presunúť inam, to mate fajn 😀

ildiko36
28. aug 2022

Ano a kupali sme sa na dvore zo studne🤣ešte ze bolo dobre počasie

autor
28. aug 2022

@birika to je ešte celkom dobra cena

roka84
28. aug 2022

V r.2018, všetko robila firma, bytová kúpeľňa + wecko(už boli murované), necelých 5000€

vlado818
28. aug 2022

S uzasom citam ceny co davate ze male kupelne v bytoch. Pred mesiacom sme dorobili kupelnu v rod. Dome cca 40 m2 kachlickovania,joly hrany,cely novy sadrokarton oprava zateplenia,malovanie, voda,volne stojaca bateria. Ponuky od 1500€ az 5000€ len za pracu. Treba len hladat a nie zobrat prveho. Ja sa ani necudujem ked im iny ludia zaplatia tolko ze su nenazrany. Za 7-10 dni zobrat 5 tis za pracu 2 ludia. Jedna sa o BA a okolie. A kazda 2 okoze firma: dojde slovak urobi cenu a posle sem ukrajincov.

ildiko36
28. aug 2022

Ale som to prerabala pred 10rokmi😏, sprchovací kút mozno 4x použitý, vyzera ako nove, vsetko mame od Ravak

elizabet173
28. aug 2022

@vlado818 veď to nie je 4-5000 eur len za prácu, ale aj za materiál, zariadenie. Vaňu môžeš mať aj za 200 eur, aj za 10000 eur. A ak je niekto ochotný to dať len za prácu, zase je to jeho vec, je to otázka ponuky a dopytu

avanka
28. aug 2022

My sme prerábali pred 8 rokmi,jadro bolo murované originál. Zo slubeneho týždňa bolo 6, steny boli krivé,vyrovnávali, čakali na schnutie..dávali sme Geberit, murovaný vaničku pod sprcháč, obkladačky a tak nie najdrahšie,ale taký stred a 5500€
Bývali sme u rodičov, bolo neskutočné množstvo prachu

roka84
28. aug 2022

@vlado818 my sme to mali komplet-material, práca, zariadenie, batérie, vodár, elektrikár, sadrokartón...no úplne všetko...a naozaj pekná práca a dobre aj po rokoch..