Prerábka kúpeľne a kuchyne

2. nov 2023

Ahojte žienky, máte niektorá skúsenosti s nejakou firmou na prerábku kúpeľne a kuchyne? Koľko tak stojí urobiť kúpeľňu od základov? Môžete mi posielať firmy do komentárov budem vďačná za každú odpoveď. 🙏

maranta_leuconeura
2. nov 2023

To zalezi vsetko od materialov ake si vyberiete a aku kupelnu mate teraz, ci treba vyrovnavat podlahy, davat novu hydroizolaciu, nieco domurovat... Odporucam oslovit viacerych, nech ti spravia cenove ponuky, no uz by si vtedy mala vediet ako ta kupelna bude vyzrerat aj napr aky format obkladov budete davat a ake. Od nas chceli vediet, pretoze za velmi male je priplatok, za velkoformat je priplatok, priplatok je aj za to, ked chces mat male spary a mas rektifikovane obkladacky, ktore sa rezu na vodnom luci, nie beznou rezackou. Takze cena reko moze byt 2000 ked kupit najlacnejsie polske a oblozis len okolo vane a aj 20000 ked urobis vsetko poriadne odznova a s luxusnejsimi.

viestta
2. nov 2023

Este by nebolo od veci ak by si napisala lokalitu. Lebo ak pocestuje firma zo Svidnika do Trnavy, tak ti to tiez zapocitaju do ceny

autor
2. nov 2023

@viestta okres Prešov

lelelienka
2. nov 2023

@viestta no ale velmi lahko moze byt ta firma zo Svidnika aj s dopravou lacnejsia ako ta miestna…castokrat to tak je

lelelienka
2. nov 2023

Skus skupiny na fb, napr. Interierovy dizajn, ozvu sa ti doslova za par minut samotne firmy aj ludia s odporucaniami

autor
2. nov 2023

@lelelienka ďakujem za pomoc a odpoveď 🙏☺️

keren001
2. nov 2023

Materiál + robota 4000€ - okres Prešov

autor
2. nov 2023

@keren001 ďakujem.. čakala som aj viac

mk1111111111
2. nov 2023

Indi, vindy. Nas teraz male wc s vanou, ale extremne maly priestor- 3000 eur, to este aj nejaka praca zdarma.

janka2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vlucifuk
2. nov 2023

@janka2000 Prosím, môžem sa opýtať, kto vám robil kuchyňu? ( Som z PP. ) A návrh až do detailov ste si robili sama? Ja sa na to chystám, ale chcela by som urobiť prerábku kuchyňa, chodba, kúpeľňa. Kuchyňu máme maličkú, tak by som rada z toho minipriestoru vyťažiť maximum, preto by som asi chcela, aby mi ju niekto navrhol. Od úchytiek až po podlahu. Nemám totiž vôbec predstavu. Nemáte tip na niekoho? Ďakujem.

avonladyba
2. nov 2023

Baby ak máte na odporúčanie nejakú firmu, alebo ľudí v okolí BA, na prerábku kúpeľne, potešilo by.

jj298
2. nov 2023

No na kupelku od serioznej firmy s navrhom a komplet pracou pocitaj kluuuuuudne aj 10 000e. Zalezi na tvojich poziadavkach. Ak chces trosku nejaky dizajn, napr cierne baterie a tie kvalitnejsie, radsej si sadni ked uvidis kalkulaciu. Tak isto vselijake mozajky, atypicke kachlicky, zabudovana sprchova hlavica atd to len pozeras ako idu cisla hore. Mnoho ludi dava do kueplky uz podlahove, odtoky do sprchy na urovni podlahy……..

jumama
2. nov 2023

Daj si velky pozor na majstrov, aj ak maju dobre odporucania. My sme sa velmi popalili, casto su to slubotechny... do oci ti slubia, do telefonu, do smsky potvrdia terminy a potomskutek utek. Nedali sme nastatie ziadne zalohy, len takym, co uz u nas boli a sli si dokupit lepidlo na kachlicky, inak sme sa spytali co potrebuju a vsetko pokupili sami. Oni maju strasne vela ponuk, a tak casto aj ked slubia, potom nepridu - ci na obhliadku, ci na pracu. Aj ked uz si svato svate dohodnuta. Nam sa to stalo s 3 roznymi partickami. Vsetjko dohodnute, doma vypratane, nachystane a nik neprisiel. Aj ked mas trpezlivost a povies ok, na druhy termin, tak zas... celkovo 8 krat sme zazili odrieknutie terminu. Uz sme to brali ako sportovu disciplinu, fakt... Niektori sa aj zatajuju potom na telfone... Elektrikar, plynar, vodar sme mali kvoli tomu zvlast, ti boli celkom ok, ale dlazby a kachlicky co robili, tak pohroma nejakych normalnych zohnat.