Ahojte, robil niekto teraz prerabku kupelne? Kupelna je mala 2x2,10 cca. Ale islo by o komplet prerabku. Novy obklad, sanita a zariadenie.Plus by sa muselo sekat lebo pracku chcem na stenu oproti ako je teraz. Cize natiahnut odpadovu ruru. Kolko vas to cca vyslo? Aj s pracou. Ja mam predstavu, ze by som si zavolala bytoveho architekta, pripadne niekoho zo studia, kto mi to navrhne a nasledne celu vec aj sprocesuje 😀
Robil to niekto takto? Kolko vas to vyslo? Do uvahy pripada material strednej triedy (nic prilis lacne a shitove ani luxusne)…
Naj Ba okolie. Dakujem krasne 🙏
Teraz v siko robia zdarma visulizaciu plus nacenenie.
@nelca84 no tak nejak som to myslela. Zle som sa vyjadrila. Dakujem za upresnenie 🙂
@moni106 dakujem. Pozriem 🙂
prerabali sme 3mes dozadu, museli majstri osekat staru dlazbu plus obklad a menil sa sprchac na vanu plus vyrovnavali steny a znizovali strop, to iste aj v toalete (dlazba+obklad) ale este aj chodba (frezovanie podlahy a pokladka dlazby) vo vymere 6m2, cena za pracu 5600€, material 700€ a sanita plus obklad dlazba 2000€. Som z NR, partia zo Sale.
Prerabali sme v máji jednu kúpeľňu, pôvodnú starú práčovňu. Vyhodila sa stará vysoká vaňa, nová podlaha, obklady radiátor, sprchový kút, umývadlo, murované police, WC. Komplet nová elektrika a vodoinštalácia. Práca vyšla murár 600, elektrika 200, vodar 300. Sanita plus obklady a materiál cca 2000e. Inak murár he známy a muž mu pomáhal, Inak by zobral o 400e viac (ako + pomocnikovi) kúpeľňa je spojená s WC a je cca 4.5 m x 3 m
@veronikapetra uf, cize tych 10tis mozem teoreticky ratat? No ratala som tak s polovicou 😂
@jaga18 Dakujem 👍
Keď pozerám tie sumy čo ste za také malé prerábky vysolili tak som rada že si vieme všetko urobiť sami.. Veď to práca vyjde drahšie ako už beztak drahý materiál 🤦
@veronikapetra ako 5600 za prácu?! Fuuha 😳
No u nas islo o pokladku malorozmernej hexagonovej dlazby, to na cene tiez nepridalo.. Ale robili poriadne a promtne, nakolko nas skrtil termin. Povodna firma nam zavolala 2tyzdne pred zacatim ze sa neda lebo dvaja majstri su PN.. takze sme mali aj priplatok za rychlost a casovo sa nam teda prisposobili ako bolo treba.
@veronikapetra 5600€ za prácu? To čo boli 10?
@boldo87 dakujem 👍
Kocky takze to nie standardna cena za pracu? Lebo ja fakt zatial nemam vobec prehlad. Dnes som polovicku konecne zlomila, tak musim konat rychlo a kut zelezo za horuca 😂
Len u nas nehrozi ze si to urobime sami 🤷♀️ Ja mam v hlave predstavu. Ale potrebujem niekoho kto mi to da na “papier” a pripadne povie, co je a co nie je realne a nebude sa to dat (kupelna je v podkrovy, cize problem navyse). A nasledne niekoho, kto pride, dam mu material a “papier” a zrealizuje to…
No mne sa to zdá byť dosť veľa.. Ja odporúčam napísať na modrú strechu, tam ti skôr poradia asi 🙂
V lete komplet jadro - kúpeľňa a wc - 7000€ , nešetrili sme na ničom a robil nám to jeden pán na odporúčanie známych , mal aj pomocníka .
@veronikapetra za pracu 5600??to na vas niekto pekne zarobil..
@zuzinabila sorry za preklepy😬
Ahoj, my sme na jar prerabali ale troska väčšiu, sami, komplet celá prerábka a 5 000 nás to vyšlo. Svojpomocne. Tie ceny sú veľmi vysoké
@zuzinabila
@veronika0122 dakujem dievcata. Vcera som rozmyslala, ci nemame niekoho znameho. Asi ani velmi nie 😂
Skocime asi do Siko a uvidime. Lebo myslela som ze kompletka nas vyjde max 6000€
Ak muzovi zadrem 10 tis tak bude rozvod 😂😂😂😂😂😂😂
Snad najdeme kompromis 🙏
Úplne chápem, za malinku izbu dať toľko peňazí je až nenormálne. Mame peknú jednoduchú kúpeľnú ale manžel si dal záležať aby boli materiály kvalitne. No a nakoniec tak
Komplet okolo 1700 aj s robotou na jar, s tým že vaňa menená už predtým aj elektrika urobená predtým, to nepočítam. Robilo sa vyrovnanie stien, nová stierka, nový obklad a dlažba. Plus som kúpila nejakú skrinku, vešiak a tak. Vždy je to o náročnosti, kamoška platila napriklad 8500, keď na to má ok, ja len aby to bolo nové a funkčné.
A samozrejme bavíme sa o normálnej murovanej miestnosti aj predtým.. Ak niekto má staré jadro a robí sa to nanovo priečky a tak, tam len práca ide 4000 a vyššie.
Mama prerabala v lete, viac menej to išlo svojpomocne a cca 4000 platila.
Architekta na kupelnu 2x2 m? Vsak poriadne pomeraj a v kupelmovom studiu ti spravia vizualizaciu. Ak tam potom nakupis, tak ta to ani nebude nic stat.