Prerábka bytu v tomto čase

sophia1322
2. feb 2021

Áno, chcem (aj musím) ísť do toho... a potrebné je začať s výmenou vnútorných parapet k plastovým oknám. Rodičia si pred niekoľkými rokmi dali v byte vymeniť plastové okná a v dvoch miestnostiach ostali staré pôvodné parapety. Následne plánujem vymeniť všetky interiérové dvere a potom podlahu aspoň v troch miestnostiach.
Pustili ste sa tiež niektorá do takéhoto dobrodružstva v tomto čase? V lete sme to nestihli a na jeseň nás "zavreli" skôr ako sme vybratú podlahovú krytinu a dvere so zárubňami doviezli domov...
Ak máte nejaké tipy na spoľahlivú firmu za prijateľnú cenu, vopred ďakujem. Bývam v BA.

c_est_la_vie
3. feb 2021

@sophia1322 my sme kúpili holodom v októbri minulého roka. V januári som otehotnela, koncom februára sme sa sťahovali, v marci korona. Bolo to na nervy, každá dodávka meškala ( kľudne i dvojnasobok- trojnasobok dodacej doby).
Keď niečo priniesli zle ( dávali sme si robiť nábytok i na mieru) tak som sa už na to vykašlala a nereklamovala ( už som reálne v 8 mesiaci potrebovala vybalit výbavičku do skriniek), bála som sa že inak by som zas čakala 1-2-3 mesiace.

Takže za mňa radšej počkaj pokiaľ môžeš.

doda26
3. feb 2021

my akurat prerabame kupelnu, lebo obkladaca sme mali dohodnuteho dva mesiace vopred a tiez som otehotnela takze sme si povedali ze bud teraz alebo nikdy 😃 ale keby nemame blizkeho z rodiny so zivnostenskym listom tak sme doslova v prdeli...lebo jedine co sme mali kupene dopredu boli kachlicky a vana...ostatne veci ako umyvadlo, skrinka, baterie, radiator a podobne sme nemali...a keby nie je jeho tak ani nemame...lebo v obchodoch ako obi, mercury dodaju len veci co maju v obchode na sklade...ale takto so zivnostenskym sme mali pristup aj jedneho mensieho obchodiku s kupelkami a tam nam vedeli predat aj objednat vsetko..ale keby mam na vyber tak v tomto obdobi do toho nejdem...

michaelapeller
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ikonica
3. feb 2021

Najskor urobte podlahu, az potom dvere a nakoniec listy

andrejka1974
3. feb 2021

Podlahu treba prvu lebo ti nebudu pasovat dvere neodhadnes aku vysku treba my prerabame stary dom ale uz dlhsie a vsetko si robime sami manzel stolar tak to vie spravit minuly rok sme davali dlazbu stihli sme kupit este ju dorabame pred vlani vsetky okna a vonkajsie dvere a prerabame komplet izby okrem podlah steny obkladame zateplujeme saxrokartonom aj strop

martinka13
3. feb 2021

My akurát prerabame. Ide to bez problémov