Prerábka 2-izbového na 3-izbový

lauramol
Včera o 23:12

Ahojte, neviem si rady, nemam fantáziu.
Mame 2 izbovy byt, ktorý ma 76m2. Je velky, ma dve velke izby, veľkú kuchyňu a veľkú nevyužitú chodbu.
Ide o to, že sa nám narodila dcera a potrebujeme nejak vymyslieť ako pridať tretiu izbu a hlavne kam aby to nevyzeralo zle.

mojemenonikto
Včera o 23:25

@lauramol No, bez pôdorysu ti tu ťažko niekto poradí 😉

tilonka
Včera o 23:30

@lauramol z jednej izby by som ja dcere urobila detsku izbu a z druhej izby obyvacku a spalnu zaroven (spravila tam nejaky predel, za ktorym bude v podstate len postel..), do chodby by som dala vstavane skrine a do kuchyne lavicu, kde by sa dalo tiez posediet. Do detskej by som dala TV, aby ste netravili vela casu v obyvackospalni a dala tam mini gauc, aby nepozerala TV len z postele..

sissy27
Včera o 23:47

@lauramol videla som prerabky, kde kuchynu presunuli bud do chodby alebo do obyvacky a z povodnej kuchyne vznikla spalna.

strojcekovac
Dnes o 00:01

Skús nejakému architektovi napísať, odborníkovi na bývanie. Vždy využi pohľad odborníka v čomkoľvek, ma v tom prax aj objektívny pohľad. Teraz sa dá napísať komukoľvek, nájdi cez nejaký Instagram profil architektov alebo tak.

osky
Dnes o 04:58

Ako ti mame pomoct bez nakresu ,fotky ci ineho nejakeho vizualneho obrazku????

minesasubu
Dnes o 06:08

Bez podorysu velmi tazko , hlavne treba zistit ktore sú nosné steny v pripade prerabky

milanemila
Dnes o 06:12

Supni sem podorys 🙂 76m je dost vela, take byvaju aj 3izb uplne bezne (aj mensie 🙈)
Ja by som sa drzala iba zasady, aby kazda izba mala okno.

biglovemom
Dnes o 06:17

@tilonka suhlasim tiez by som to Tak spravila 👍👍

bolarazjedna
Dnes o 06:28

Kuchyňu spojiť s chodbou a spraviť tam kuchýň-obývačku s predsieňou, alebo predsieň nejako oddeliť. 2 izby by som nechala ako spálňu a detskú izbu.

cacianka
Dnes o 06:47

Tu nepomôže iba fantázia, ale realita - ktoré steny sú nosné a kde sú rozvody vody, plynu, odpadu.
Nepýtaj od nás fantáziu, kým nevidíme pôdorys.
Daj sem fotku pôdorysu, označenie , rozmery, poradíme

ibrunova
Dnes o 07:02

Ak je to klasické "jadro", tak som to videla tak, že kúpeľňa s weckom boli za sebou, nie vedľa seba, v tej chodbičke do kuchyne bola linka, a za ňou dvere a v bývalej kuchyni spálňa. Stôl kuchynský bol v obývačke.

lucia13022023
Dnes o 07:34

Do jednej veľkej izby urobiť stenu z sadrokartónu. Ovšem záleží od okien.