Ahojte, baby co mate ako prehoz na gauc (na tu sedaciu cast)? Mam male dieta cize nechcem nechat gauc “holy”, ale mam na nom prehoz co sa bezne pouziva na postel (je to ton v tone a material je super). Ale budeme potrebovat novy, tak ci nahodou nenajdem inspiraciu, lebo ten co mame uz nemaju. Dakujem
@egonsk ale majú....
https://www.dedoma.sk/napinacie-potahy/?typ-sed...
mali sme .... zo začiatku to vyzerá celkom fajn, ale po čase sa to roztiahne .... navyše mne sa to do práčky vôbec nezmestilo, takže len som to dávala do čistiarne...
tie naťahovacie sú na nič. najlepšie je rozstrihnúť taký na jednoposteľ a buď zošiť, alebo aj nie, ale na každú časť dať osobitne ...
@egonsk sorry ano, zabudla som napisat ze aktualny som si presila, z velkeho som urobila 2 a zalemovala.
@biba_18 ano takto to mame.
@deti95060810 toto zrovna nechcem, mam rada ked sa mi to pod zadkom “neposuva” a tieto navleky su presne take.
gauc v tvare L, alebo U mava rozne pomery a velkosti, takze zrejme taky prehoz nenajdes, leda tak nastartovat sijaci stroj a vyrobit vlastny... V lepsom pripade este ak mas spoj v tom L s moznostou rozopnutia, tak prehodi na kazdu cast L jeden. Ja to tak mam tiez koli detom...