Prečo všetci v bazároch predávajú LG práčky so sušičkou?

11. sep 2024

Sú také zlé? Potrebujem nejakú kúpiť no váham.

janai1
11. sep 2024

Lebo práčka so sušičkou je totalna somarina a príde na to každý kto ju kúpi

katariiinkaa
11. sep 2024

@janai1 Máme práčku so sušičkou asi 4 roky, tuším whirlpool, sme maximálne spokojní 😅 tiež som bola najprv skeptická lebo názory na to boli nie moc pozitívne, ale nakoľko nám sušička zvlášť nevojde, išli sme do toho aj tak a neľutujeme. Perie aj suší perfektne.

viestta
11. sep 2024

Nie vsetky veci 2 in 1 su dobre. Pracka so susickou je jedna z tych co dobre nie su. Len na priklad, vysusit v nej nemozes celu varku co si oprala. Cize 2 a pol hodiny peries, potom to vyklopis von, polovicu vratis do budna a susis 5 hodin, ked vyschne, mozes susit druhu polovicu a to si za cely den oprala len jednu pracku... Pri malych detoch, ja neviem...

katariiinkaa
11. sep 2024

@viestta Tak pri tomto musíš rátať s tým, aby si kúpila práčku s kapacitou akú potrebuješ, my máme napr. 10kg pranie a 8kg sušenie, čiže periem väčšinou do tých 8kg nech to rovno vie ostať aj na sušenie. 8kg kapacitu majú bežne práčky, čiže nie je to nejako málo. Napr. na našej trvá pranie + sušenie dokopy 3:40 pri programe extra suché (samozrejme pri bežnom oblečení, nie napr. posteľné). Sú tam aj rýchlo-programy ktoré sú oveľa kratšie, ale tie "vysušia" tak že treba veci ešte prevesiť na vešiak, čiže ich moc nepoužívam. Je to určite aj o správnom výbere. Ale taktiež, keby mám na to priestor, vezmem si ich zvlášť už len z princípu že viem naraz prať a sušiť.

majamat
11. sep 2024

@janai1 mame pracku so susickou 8r a super.

anjelicek26
11. sep 2024

Mali sme pracku zo susickou roky rokuce a obrovska spokojnost, nastavila som vecer casovac spustenia, dala spinave pradlo, rano vylozila pred pracou suche a ciste este teple.. ja v tom nevyhody nevidim, jedine ked sa rozhodnes dat "vikendovy praci maraton" tak ano, tam to zdrzuje, ze neperies a susis naraz... ale v beznej prevadzke to nevadi...

lakebabe
11. sep 2024

Ja mam konkrétne tuto LG kombinovanú siesty rok a je dobra. Mala som predtým aj inu značku kombinovanej ta bola o ničom. Skôr si myslím, že to je preto, že konkrétne táto značka bola strašný boom tak pred 6-7 rokmi keď vybehla, ľudia ich už vymieňajú. A kto ma možnosť prešiel na oddelené. Keď sa mi pokazí táto tak kúpim samostatnú, ale napríklad na týchto je záruka desať rokov na motor a nevyzerá, že by sa išla kazit
A výhoda bola, že mi na byte nezabralo toľko miesta. A nemusela som nič prekladať nastavila som všetko naraz a super.

majamat
11. sep 2024

@viestta nasa susi maximalne 2,5hod a pranie na 8kg, susenie 5kg, ale teda neviem odhandnut, ci mam v prace 8kg,a lebo 5kg, takze castokrat to co operiem,a j susim. navyse par kusov niekedy aj tak mozem povyberat, lebo nie kazdy material sa moze susit a nakoniec mi to pasuje. a teda plne pranie bez susenia je dlhsie ako smaotne susenie, cize radsej nedam kompletne plnu pracku, ale dam tak, aby bol bubon volnejsie naplneny a povyberam to,c o sa susit nemoze a potom dam susit.

autor
11. sep 2024

@majamat ktorú máte prosím?

autor
11. sep 2024

@katariiinkaa
@lakebabe ako dlho sušila prádlo vaša kombinovaná práčka?

majamat
11. sep 2024

Bosh

autor
11. sep 2024

@majamat ❤️

katariiinkaa
11. sep 2024

Dokopy pranie + sušenie plnej práčky 8kg je cca 3:40 s tým že ona si koriguje sama čas aký potrebuje ešte na sušenie, aby bolo prádlo suché. Sú tam rôzne programy - extra suché, suché, do skrine, na vešiak a potom si tam vieš nastaviť aj presnú dobu sušenia tuším od 30 minút do 120 minút. Ja používam väčšinou to extra suché. Sú tam aj 2 prednastavené rýchle programy, jeden trvá 1:30 pranie + sušenie, ale ako som písala, to prádlo potom nie je úplne suché. Je ešte dosť vlhké, čiže toto moc nepoužívam.

lakebabe
11. sep 2024

Táto Lg ako si nastavíš, ma siesty zmysel. Aj pranie si navazi sama a vymeria čas prania podľa váhy. Sušenie si nastavíš aké chceš od rovno na seba, na skladanie, na vešiak , ona si nastaví, take najkratsie susenie od hodiny čosi.
Predtým som mala Beko to bol otras.
Táto je veľmi inteligentná, sama si upravuje časy, určite aj ďalej pôjdem do LG potom. Stala v tej dobe 800 eur teraz už bude stat menej.

kavasmliekom
11. sep 2024

@viestta nemám síce 2v1, ale periem tam hodinu a pol max, a suším 1,2hod. By ma porazilo keby som mala čakať 5 hodín na vysušenie, to rýchlejšie je na balkóne. 🙂

1mina
11. sep 2024

Ja mám práčku LG akoze nás dosť nasrali, že už viac nekúpim aj keď možno iné nie sú zle alebo máme smolu neviem, nakoniec perie (ale po nekonečných návštevách a reklamáciách neúspešných sa nato vysral muž a opravil to po svojom).

viestta
11. sep 2024

@kavasmliekom mas 2 in 1, ked mas pracku so susickou. Dve funkcie, jeden spotrebic. Ci ako to mam chapat?

kavasmliekom
11. sep 2024

@viestta že v práčke mam 1,5h program, v sušičke 1,2h program.

viestta
11. sep 2024

@kavasmliekom ale nechaj tak, vidim, ze mi nerozumies.

natal
11. sep 2024

Ja mám LG práčku so susickou a neviem si vynachváliť.

mistymay33
11. sep 2024

Podla mna tá 2 v1 vôbec nie je blbosť, lebo nemusíš prekladať. t.j vložiš do pracky špinavé pradlo, ktoré sa vyperie a rovno sa aj vysuší, čiže vyberáš až ked je všetko hotové. Ak je pračka na 10 kg a sušicka na 8kg, tak to vôbec neriešiš tak, že vyperieš 10 kg a potom pracku stopneš a 2 kg vyberieš ostatné vysušíš ale riešiš to tak, že ked vieš, že chceš hned aj sušiť, tak dáš rovno do pracky menej prádla. Lebo tu pračku nastaviš na pranie a sušenie hneď, to znamená, že po praní, nejdeš a nezapínaš sušenie. Urobí to všetko naraz po jednom nastavení. A podla mna to je vyhoda, že večer dáš pradlo, nastaviš časovač a rano vyťahuješ opraté a vysušené.

katariiinkaa
11. sep 2024

@mistymay33 Presne tak 🙏

simsalabim
11. sep 2024

Ja mam 2v1 a staci mi. Susim v nej iba niektore veci - a iba v zime ci dazdivom pocasi. Malokedy by som vsetko pradlo dala vysusit, vzdy ho triedim - som na veci hakliva. Ale keby som nala priestor, sla by som fd dvoch spotrebicov (hoci susicka by vscdinu toka nesusila). Dovod? Samotna susicka nekrci pradlo.

evkaa23
11. sep 2024

Ja mám kombinovanú LG práčku so sušičku a som spokojná. Akurát dnes som prala a sušila 2 várky prádla. Nie každý má priestor na práčku a sušičku zvlášť.

nila0622
11. sep 2024

@viestta 2,5 a 5 hodín? Periem hodinu, nič nevyberám a suším max. ďalšie dve. Zapnem, idem von, prídem domov a vyberiem suché. Detský program vyperie a vysuší za 2hod 5min presne, pre malého vyperiem a vysuším aj 3-4 práčky za deň ak treba. Ešte niečo? Či len sa treba ku všetkému vyjadriť za každú cenu? 🙂

lakebabe
11. sep 2024

@nila0622 ja štandardne pranie mam 1 hodinu max 1,30 a sušenie od 1,5 hodiny také komplet. Do 3 hodín všetko oprate a suché. Standar 2,40 hod spolu.
To nie je taka tragédia. Kedysi tie staré sušičky skúsili tak dlho . Co som mala pred 10 rokmi Beko tam bolo najkratsie len susenie 3,5 hodiny, tak ľudia to majú tak zažite.

lalenka33
11. sep 2024

@viestta aká práčka a aký program ti perie 2,5 hodiny? Ja mám práčku na max.5 kg a teda 2,5 hodiny mi neperie ani na 90 , čo používam raz za čas na utierky.
Nemám deti, ale ani jedna kamoška, ani nikto z rodiny, čo má deti neperie každý deň niekoľko práčiek. Keď máš práčku na 5 kg , tak fakt tvoje 1-2 deti dokážu za deň ušpiniť 15 kg pradla , že musíš denne prať a sušiť 3 práčky? Či majú tak málo oblečenia, že musíš nonstop prať?

andulka1988
12. sep 2024

@janai1 mám práčku so susickou už cca 5 rokov som spokojná

autor
12. sep 2024

@lakebabe akú máš teraz prosím. Aj link by ma potešil.

autor
12. sep 2024

@simsalabim to som nevedela.