Prosím, syn má atopický ekzém, neprišla som na to, z čoho sa vyhadzuje. Zatiaľ som používala detský prášok na pranie a prala mu zvlášť. Skúšala som lovelu. Už je starší, takže chcem začať prať celej rodine spolu. Poraďte mi, dajaky prášok, pre citlivú pokožku. Môže byť detský ale niečo iné. A nech mi nezruinuje peňaženku
A neviem presne ako to chodí s atopickym ekzémom ale používaj sušičku.... prádlo je mäkšie a vyfuka z neho prach,vlasy atd
Ja som pouzivala sensitive a zistila som, ze je jedno v com periem. Dvojite plakanie som davala.
Syn je tiez atopik a manžel ma citlivú pokožku. Cela rodina uz používame lovelu alebo nieco podobne. (Hypoalergenne)
Pouzivame na pranie z dm. Maju aj jeden prasok uplne neparfumovany. Potom maju tekute, ktore su jemne parfumovane, ale stale s malo chemie.
Yellow and blue, praci gel z mydlovych orechov. Je to nez chemie, vyperie vsetko, periem v tom vsetko uz roky a som spokojna.
Persil alebo Ariel sensitive.aj dobre perie a nic ma po nom nehryzie.ak mas na pracke program pre alergikov davaj ten je tam dvojite plachanie..
Díky za tipy, pozriem
@zuzanaete a čo konkrétne z DM? Zajtra tam idem ,tak pozriem
Syn je atopik po mabzelovi. Periem vsetko spolocne v persil sensitiv a bielou cocolino aivazou
Používam jelínek mimi. Na priateľove používam jelen . Toto jediné mne nedráždi pokožku
@zorkahorka a akú formu? Tekutý či prášok?
Striedam tie pod znackou denk mit.
Najstarsi bol atopik, nastastie mu po rokmi zmizlo. Pouzivala som Sodasan prasok. Dvakrat plakat, ziadna avivaz. A susila v susicke. V ziadnom pripade ariel, persil a podobne, to je sama chemia a velmi drazdive.
Tekuty
Moj muz je atopik. Prala som v bupi prasku,rozne ine sensitive pracky a vzdy sa vyhadzal. Jediny prasok z ktoreho sa nevyhadzal je z lidla,ich obycajny
Ták si spravte svoj vlastný bez chémie....z mydla na pranie a kryštalickej sódy
Tierra Verde - majú aj neparfumované, a miesto aviváže sa dá použiť aj neparfumované máchadlo
Dvojite plachanie robim to roky a bola som v soku kolko prasku este vyplacha 😱
Dcéra je atopicka a pletiem všetkým v persil sensitive a aviváž nepoužívam
Ja som prala v Lovele, teraz mám Jelena a s tým som veľmi spokojná. Inak, k tomu ekzému, nerobili mu testy na alergiu na mlieko? Moja mala strašne škaredý atopický ekzém, kožná nám len dávala mastičky, trápili sme sa s tým, prášky menili a nič nepomohlo. Nakoniec doktor zistil, že má alergiu na mlieko. Keď mlieko a všetko mliečne vysadila, do dvoch týždňov mala kožu čistú a doteraz po ekzéme ani stopy.
@chiara25 áno. My sme si prešli uz vsetkou možnou diagnostikou
Pouzivam mydlove orechy. Samozrejme ak je nieco uuuplne spinave pridam aj trosku prasku a zvykbem dat jeden preplach navyse
ja nepouzivam nic z drogerie, iba 100% prirodne platky.Chceli sme sa vyvarovat v buducnosti roznym ochoreniam, ved to nosime denne, tak som zvolila tuto cestu a super.Pradlo je makke a ciste.
@alexka89 zdravim mate prosim typ na aspon trosku vonave mydlo vhodne pre novorodencov(vyroba domaceho prasku na pranie)? Dakujem 🙂
Persil sensitive