Praktický kávovar

25. dec 2022

Zienky, chcem si kupit prakticky kávovar ? Aby mi aj capucino vedel spravit? Inak mate skusenost s kavovar La pavoni ? Neviete ci je dobry ?

banalu
25. dec 2022

delonghi magnifica s je za mna uplny top. Mlieko si napenim sama. Aj mama ho ma.
Svokra ma Philips latte go a neviem mu prist na chut a tie dotykove tlacidla su na porazenie 😂

pupsy
25. dec 2022

My sme teraz kupovali tento: De'Longhi Magnifica Cappuccino ECAM 23.260 B

tumira
27. dec 2022

do akej sumy by si chcela? Lebo myslim, ze tam sa ten vyber tym vyrazne zmeni, zuzi 😉

zuzzuzi909
29. dec 2022

Vyskusaj pozriet znacku Philco, maju automaticke kavovary, ktore ti urobia aj kapucino, aj horucu vodu, aj vela ineho.
Len je fakt, ze zalezi kolko chces za kavovar dat 🙂

avanka
29. dec 2022

My máme už 2 roky Delonghi dinamica plus, stal síce trochu viac, 800€, ale je to môj naj kamarát..spolu s robotickým vysávačom. Oceňujem možnosť 4 profilov, ktoré si môžeš pomenovať a nastaviť si svoje kávy, veľkosť... Veľký výber druhov kávy, mliečna karafa...
Dnes sme si pozerali štatistiky a urobil nám vyše 1190 čiernych káv, mliečnych nápojov okolo 400..

tumira
26. jan 2023

@avanka dnes je to super, ze mame taketo moznosti, taketo masinky, ktore nam ulahcia bezne dni, fungovanie, ja mam strasne rada rana, ked vstanem, vonku zima, zapnem kavovar, namelie kavu a ja si ju v teple vychutnavam 🙂

zuzzuzi909
27. jan 2023

@tumira kto by toto nemal rad. My uz aj caj si zalievame z kavovaru 😀