Praktické spotrebiče a vychytávky do domácnosti

radkaradix
15. jún 2023

Ahojte dievčatá, poďme si poradiť, ktoré spotrebiče alebo iné drobnosti oceňujete v domácnosti? Môžu to byť aj rôzne čističe, úložné riešenia a pod. Ktoré vám pomáhajú domácnosť udržiavať čistú, prehľadnú, urýchľujú robotu a pod. Napríklad milujem aku čistič okien, penový sprej na mastnotu z DM na digestor a rúru, utierky z mikrovlákna na utieranie prachu a teraz mi má prísť tyčový vysávač s LED svetielkom a ručný parný čistič, plánujem s ním čistiť vodovodné batérie, špáry, wc, kuchyňu okolo umývadla, varnej dosky a pod. Uvidím, či ho ocením alebo bude zapadať prachom v skrini. Dajte svoje tipy a vychytávky 🙂 Ďakujem

ivka225
15. jún 2023

Prenosny bluetooth reproduktor, ja mam typ JBL ... ked nieco robim, alebo lezim v posteli, tak si ho polozim do blizkosti a pocuvam podcasty alebo hudbu.

dominidi
15. jún 2023

U nas asi taky lepsi ryzovar s viacerymi programami, ktory zvlada uvarit obilniny, kase, polievku..pri malom to velmi ocenujem, dam tam celu obilninu napr pohanku, ideme von a ked prideme mame kasu hotovu..rovnako aj s inymi jedlami, super ze nemusim miesat, stat a kontrolovat aby nevykypelo, samo sa to vypne a udrzi jedlo teple 12h, takze sa da urobit to aj na noc a rano je vybavene 🙂

tanyan
15. jún 2023

Ja milujem chobotnicu... sušiak na ponožky z Ikea. Popárujem hneď pri vešaní a nepadá to...
https://www.ikea.com/sk/sk/p/pressa-zav-susiak-...

radkaradix
autor
15. jún 2023

@tanyan to vyzerá super! 🙂

bessie12
15. jún 2023

@radkaradix u mna nesmie chybat pekarnicka na chlieb a multifunkcny hrniec. V pekarnicke robim casto cesta, hlavne kysnute alebo na pizzu aj na cestoviny a v hrnci varim, parim, smazim alebo peciem. Ked sa mi nechce vytahovat hrnce zo skrinky, tak ten multak mam vzdy po ruke 🙂

fajnova
15. jún 2023

@radkaradix pre mňa bola výborná kúpa ryzovar, zatiaľ som to neoľutovala. A benzínová kosačka s elektrostartom.

nyphadora
15. jún 2023

@radkaradix drtič odpadu 👍

dexemposupoplex
15. jún 2023

@dominidi co to je za zazrak,porad?

dominidi
15. jún 2023

@dexemposupoplex je ich viac, popozeraj co sa najviac hodi vasej rodine aj velkostne..ja mam pre nas troch siguro ryzovar rice master digital sa tusim vola, vieme si v nom navarit porcie na 2 dni..ak vas je viac odporucam tefal multicooker, ten mam tiez ak potrebujem vacsie porcie, ma aj viac programov

zuzzuzi909
19. júl 2023

Joj toho je velmi vela 🙂 Ale teraz napriklad ocenujeme s muzom, ze sme si na terasu kupili vinoteku od Philco, ked sedime vonku alebo nieco na dvore robime, tak nemusime behat hore dolu do chladnicky, ale vezmeme si z nej co chceme na pitie.