Práčovňa v dome

cernusik
21. júl 2024

Ahojte, prosím o radu, inšpiráciu ohľadom pracovné v dome. V technickej miestnosti mi vznikol priestor do L-ka o rozmeroch cca 2,5m x 2,5 m. Chcela by som tam dat pracku,susicku ,neviem ci aj nejaké umývadlo. Plánujem tam aj žehliť, len mam parný generátor, veľkú zehliacu dosku tak to asi stále rozložené a chcela by som aj niečo na špinavé prádlo vstavané? Poradíte? Dakpekne vopred.

lenuska9999
21. júl 2024

@cernusik pozri inšpirácie na pintereste 🙂

milanemila
21. júl 2024

Pinterest je urcite dobre rada, najdes tam vela inspiracie. Ja mam pracovnu v byte a mam tam pracku na nej susicku a potom skrinu police+sufliky az po strop. Mam tam cistiace prostriedky v polickach, veci na prania, boxy kde je take kadeco a 3 velke sufliky pouzivam ako “kose” na pradlo (biele, tmave, farebne), plus tam mam aj zehliacu dosku a susiak na pradlo. Ja tam ale nezehlim pripada mi to take klaustrofobicke, ja mam ale velkost cca 2x1,5m.
Hlavne aby si mala tu miestnost dobre odvetranu, lebo z prania a susicky tam bude vlhko a teplo, aby ti to nezacalo plesniviet.

nafka0483
21. júl 2024

Umyvadlo resp. Vylevku urcite ano. Vesanie na veci, ktore su jemne a nemozu do susicky.

cernusik
autor
21. júl 2024

@milanemila môžem poprosiť fotku? Ďakujem