Pracovná doska a zástena k matnej béžovej linke

marika67
17. sep 2020

Zdravím,

poraďte mi, prosím, akú pracovnú dosku a zástenu vybrať k matnej béžovej kuchynskej linke? Dvierka budú vo farbe bielej kávy. Ísť do dekoru dreva alebo kameňa? Spotrebiče budú čierne, jedna polica bude prekrytá sivou zaťahovacou roletkou.
ďakujem za rady.
Maja

liz_lemon
17. sep 2020

urcite drevodekor

marika67
autor
17. sep 2020

@liz_lemon :zvoliť svetlejší či tmavší odtieň?

liz_lemon
17. sep 2020

skus stranku https://www.egger.com/shop/cs_SK/podpora/vizual... tam si to mozes skusit, ako to bude vyzerat
my mame napr. dub Nebraska, to je taky stredny odtien

simca06022011
17. sep 2020

A ostatne veci mate aké? Podlahu, ak máte okno v kuchyni? My sme vyberali aj podľa toho... Inak drevodekor.. Podľa mňa pracovné dosky sú nepraktické z toho. Ešte tak masív. Ale to je náchylné tiež. V kuchynskom štúdiu mi požičali vzorky a naskaldali sme si 😊 potom som už chodila na nákupy s parketou, kameňom v kufri 😂 veľká pomoc.

marika67
autor
17. sep 2020

Byt sme naposledy prerábali pred 20 rokmi, vtedy "frčal" odtieň dreva "Buk". No budeme meniť aj podlahu, takže odtieň prispôsobím farbe pracovnej dosky.

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
krissmac
28. nov 2021

@marika67 my máme (teda budeme mať) bielu s vysokým leskom a par skriniek malých hore čierna matná a do toho mame čiernu matnu štrukturovanú pracovnú dosku a zástena bude vo farbe podlahy, čiže biela mramorová s čiernym.. možno by som tu vašu béžovú rozbila tou matnou čiernou pripadne šedou.. škoda ze nevidíme reálnu farbu vtedy by sa dalo poradiť 😊