Práčky so sušičkouLG F4DV709H2TE

nestastna21
7. máj 2022

Ahojte mate niekto takúto vecicku doma? Bohužiaľ osobitne práčka a sušička sa nám nezmesti, tak uvažujem nad touto prackou 2v1. Chcela by som to hlavne na sušenie posteľného pradla, uterákov, diek a pod. Používate pripadne aj na sušenie bežného pradla
? Ďakujem za skúsenosti.

stannkal
7. máj 2022

@nestastna21 ahoj, mali sme ale inú značku. Ja by som ti neodporucala, až teraz nedávno sme si kupili prvý krát samotnú susicku a to je neporovnateľné. Sušičku môžeš dat do hocijakej izby, nepotrebuje prívod vody. Za mňa radšej susicku niekde v chodbe ako kombi spotrebič v kúpeľni.

katica06
7. máj 2022

@stannkal plne súhlasím s tebou.

noami12
7. máj 2022

@nestastna21 ahoj mi sme mali práčku so sušičkou ( teda ešte aj mame, akurát je predavame ) kupovali sme ju pred 5 mesiacmi, ale nakoniec sme si kúpili samostatne susicku a to sa nedá vôbec porovnať, naozaj radcsej skus najst samostatnej susicke miesto
na chodbe alebo niekde v izbe, neolutujes. Tých 5 mesiacov som teda susila na tej 2v1 ale veci vôbec nevoňali, program na sušenie bol cca okolo 3 hodín, nikdy sa program neskratil co o samostatnej sušičke povedať nemôžem, už nikdy by som si nekúpila 2 v 1. To by som radšej vešala prádlo . Po samostatnej sušičke, prádlo pekne vôní, vidíš na vlastné oči koľko prachu je vo filtre, skracuje program a teraz namiesto 3 hodín susi hodinu 10 min + -.

stannkal
7. máj 2022

@nestastna21 ešte dodám že aj elektrikár co nám takýto 2v1 spotrebič opravoval hovoril ze nebývajú dobré, majú aj vyššiu spotrebu. My mame teraz susicku AEG a ja v tom susim fakt skoro všetko.

noami12
7. máj 2022

Presne ako hovori @stannkal,zabudla som povedat nám sa po 2 mesiacoch pokazila ta 2v1 museli meniť motor a ten pánko so servisu nám povedal, že není susicka ako susicka - ze skratka pracka so sušičkou ma ďaleko od samostatnej susicky.

sasha10
7. máj 2022

@nestastna21 ja som použila susicku (2v1) možno 5x,pretože program trval min. 3 hodiny aj to nebolo extra suché, pokrčené... A hneď sa pokazila, opravar bol, trebalo vycistit niečo k čomu sme sa my dostat nevedeli. Kupili sme nakoniec susicku a ten filter ktorý treba vycistit po každom sušení... No ani sa nedivim že sa ta susicka/práčka pokazila ked sa tam po sušení nedalo vycistit nič... Ak by som chcela susit pravidelne neviem ako casto by u nas bol opravar😀