Práčka verzus práčka so sušičkou

veverka5889
21. feb 2022

Ahoj, prosim kdo na zkusenost ze pracka samostatne plus susicka samostatne a nebo pracka se susickou v jednom. Co je lepsi.????

petruldo
21. feb 2022

@veverka5889 ak máš miesto, tak každé zvlášť

simsalabim
21. feb 2022

@veverka5889 ak mas miesto na obe, je to rozhodne lepsie. No zaroven sa treba aj seba opytat, kolko a na co ju bude spouzivat. Ja v nej susim iba v zimnom obdobi, inak susim vonku (je to ekologickejsie+ vona pradla s cerstvym vzduchom a slnkom je super). Okrem toho, v susicke susim vacsinou iba uteraky, postelne pradlo a volnocasove veci. Veci do prace, vlnene, hodvabne a pod. susim na susiaku.

michaela.g
21. feb 2022

mam 2 v 1, za mna spokojnost, ale fakt tam susim len uteraky, a len cez zimu postelne pradlo. tak ju vyuzivam minimalne.

lujza123
21. feb 2022

Na všetkých fórach ohľadom tejto témy nájdeš + - rovnaké názory. Ak máš miesto každé zvlášť, keď nemáš a susicku chceš využiť len v zime na nejaké uteráky, plachty atď tak kľudne spolu.
Ja mam pracku so sušičkou a spokojnosť, na to co potrebujem - sušiť rarohy počas zimy na to mi stačí

lea299
21. feb 2022

No čo sa týka spotreby a takých veci, tak je lepšie mať každé zvlášť. Aj my to tak máme a je super keď potrebujem oprať dve práčky za sebou tak sa mi to pekne postrieda

beahavala
12. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

my mame samostatne jedno aj druhe, obe sme si kupili v okay

ninah1486
15. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja mam samostatne a mam ich ulozene na sebe, muz kupil nejaku podlozku co sa dava medzi ne ked to chces mat na sebe,a ni to neberie vela miesta